€29.69 – €33.79

ActiveCultureHike Δρυοδασος Φολοης - Αρχαια Ολυμπια In-A-Day Autumn Edition

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Σταθμός Μετρό Αγ. Αντώνιος

Ethnarchou Makariou 45

Peristeri

Greece

View Map

Event description

DescriptionΣτην πιο σκηνικά δραματική εποχή για να ζήσουμε το παραμυθένιο δρυοδάσος της Φολόης σ' όλο του το μεγαλείο - το φθινόπωρο - θα βρεθούμε στην καρδιά του για μια απολαυστική, υπέροχη πεζοπορίακαι μαζί θα επισκεφθούμε και την Αρχαία Ολυμπία!

Picture

Στη συνέχεια των φθινοπωρινών μας περιπετειών, μας καλεί το μαγικό δρυοδάσος της Φολόης, με την απέραντη 'θάλασσα' από βελανιδιές (δρυς) να στολίζουν μια ολόκληρη περιοχή και να δημιουργούν ένα παραμυθένιο τοπίο με τα ζεστά χρώματα της φύσης το φθινόπωρο, την απόκοσμη γύμνια το χειμώνα και τη δροσερή σκιά κι απέραντο πράσινο την άνοιξη. Αφού επισκεφθούμε και ξεναγηθούμε στην Αρχαία Ολυμπία - έναν από τους πιο διάσημους και φημισμένους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας που συνδέεται ακόμη και σήμερα με τους Ολυμπιακούς αγώνες, θα μεταφερθούμε στο υπέροχο δρυοδάσος της Φολόης, όπου ντυμένο φθινοπωρινά, θα μας υποδεχθεί για μια χαλαρή 2ωρη πεζοπορία ανάμεσα στις αγέρωχες βελανιδιές, ειδικά σχεδιασμένη για αρχάριους, πριν την επιστροφή στην Αθήνα το ίδιο βράδυ.
.

Για περισσότερες λεπτομέρειες κάνε κλικ στο http://www.activesundays.com/foloi1017.html


Η χαλαρή πεζοπορία για ν΄απολαύσουμε το μαγευτικό δρυοδάσος της Φολόης ντυμένο φθινοπωρινά, θα γίνει επιπρόσθετα από την επίσκεψη με ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας.

Η περιπέτεια αυτή είναι ειδικά σχεδιασμένη για αρχάριους με τουλάχιστον στοιχειώδη φυσική κατάσταση και δεν απευθύνεται σε έμπειρους πεζοπόρους που επιθυμούν να 'γράψουν χιλιόμετρα', οι οποίοι φυσικά είναι ευπρόσδεκτοι, αν επιθυμούν, να συμμετέχουν.

Δηλώσεις συμμετοχής με τιμή για έγκαιρη εγγραφή* μέχρι 16 Οκτωβρίου 2017 ή οι πρώτες 25 θέσεις (όποιο έρθει πρώτο).
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 29 Οκτωβρίου 2017.

Ώρα Συνάντησης: 06:00
Ώρα Αναχώρησης: 06:30
Ώρα Επιστροφής: 23:00
​Απόσταση Πεζοπορίας: 6Km περίπου
Διάρκεια Πεζοπορίας: 1,5-2 ώρες περίπου, μαζί με τις στάσεις, ανάλογα με τον ρυθμό της ομάδας
Υψομετρικά Ανάβασης: ~ +59m
Υψομετρικά Κατάβασης: ~ -147m
Βαθμός Δυσκολίας: 1
(Αν είσαι αρχάριος/α κάνε κλικ πιο κάτω για να δεις κατά πόσο αυτή η περιπέτεια είναι κατάλληλη για εσένα)

Picture
Κλικ για Πληροφορίες
<<< Κάνε κλικ στα "βουναλάκια" για να δείς αν αυτή η περιπέτεια είναι κατάλληλη για σένα.
  • ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ Πεζοπορικά Μποτάκια ή αθλητικά παπούτσια με καλή σόλα (όχι πάνινα, όχι τύπου allstar ή Stan Smith - σημείωσε ότι ενδέχεται να έχει λάσπη στο μονοπάτι, συστήνουμε καλύτερα να προτιμήσεις να φορέσεις αδιάβροχα πεζοπορικά μποτάκια)
  • Αδιάβροχο (έστω και μιας χρήσης)
  • Σακίδιο πλάτης με τα βασικά προσωπικά σου είδη
  • Νερό (τουλάχιστον 1,5 λτρ./άτομο για την πεζοπορία)
  • Καπέλο

* Βοήθησε συμβάλλοντας θετικά στην αποτελεσματικότερη διοργάνωση των περιπετειών των Active Sundays δηλώνοντας συμμετοχή κι εξοφλώντας το αντίτιμο έγκαιρα. Οποιοσδήποτε δηλώνει συμμετοχή για τις πρώτες 25 θέσεις ή μέχρι 16 Οκτωβρίου 2017 (όποιο έρθει πρώτο), θα μπορεί να συμμετέχει, για τη συγκεκριμένη περιπέτεια, με την προνομιακή τιμή των EUR28 ενώ το κόστος συμμετοχής μεταγενέστερα διαμορφώνεται στα EUR32.

Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει και δωρεάν είσοδο και ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο, επιπρόσθετα από την πεζοπορία.

Όπως αναφέρεται και στους Όρους Συμμετοχής, τους οποίους παρακαλούμε να διαβάσεις πριν πάρεις εισητήριο/α, η περιπέτεια θα διεξαχθεί μόνο σε περίπτωση που συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών έγκαιρα.

Σε περίπτωση που δεν έχεις λογαριασμό PayPal, πατώντας το κουμπί 'Paypal Check Out' εκτός από Paypal, απλά να χρησιμοποιήσεις μια οποιαδήποτε κάρτα (χρεωστική, πιστωτική, προπληρωμένη VISA / MasterCard / AmericanExpress). Το PayPal είναι ο ασφαλέστερος τρόπος ηλεκτρονικών πληρωμών παγκοσμίως που σε προφυλάσσει από το να δίνεις στοιχεία καρτών σου για αγορές, μια κι έχεις πλήρη έλεγχο διαχείρισης μέσω της πλατφόρμας του.

Το πρόγραμμα και οι δραστηριότητες ενδέχεται να τροποποιηθούν ή ν' ακυρωθούν μερικά ή συνολικά, για οποιονδήποτε λόγο, ιδιαίτερα σε περίπτωση που τα καιρικά φαινόμενα ή άλλοι τεχνικοί ή αστάθμητοι παράγοντες που τυχόν παρουσιαστούν αποτρέπουν την ασφαλή πρόσβαση ή την διεξαγωγή του προγράμματος της περιπέτειας όπως έχει σχεδιαστεί.
Share with friends

Date and Time

Location

Σταθμός Μετρό Αγ. Αντώνιος

Ethnarchou Makariou 45

Peristeri

Greece

View Map

Save This Event

Event Saved