Free

Activating and Engaging Customers with Marketing Gamification

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Aarhus BSS

4 Fuglesangs Allé

8210 Aarhus

Denmark

View Map

Event description
VAR DET NOGET FOR DIG MED ET OPLÆG OM EN AF DE NYESTE TRENDS INDEN FOR MARKETING, EN ØL OG EN SNAK OM KARRIEREMULIGHEDER?

About this Event

Hvor: Aarhus BSS. Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus. LOKALE: M3

Hvornår: 25. september 2019 - kl. 16.30

I samarbejde med LeadFamly inviterer vi inden for til: 'Activating and Engaging Customers with Marketing Gamification' efterfulgt af en øl og en snak om karrieremuligheder, bachelor- og specialesamarbejde, samt hvorfor gamification kan blive relevant for din arbejdsplads. 🙂

Hvad er gamification?

Gamification tilsætter spilelementer til markedsføringen og har fokus at belønne ønsket brugeradfærd gennem teknikker som eksempelvis highscorelister, lykkehjul og "virtuelle penge" for derved at øge virksomhedens brand awareness, customer engagement og consumer loyalty.

Brugen af gamification som et effektivt marketing tool er steget eksponentielt over de seneste år, mens virksomheder af forskelliges størrelser og industrier har opnået bemærkelsesværdige resultater ved at indarbejde spilelementer i deres marketingkampagner.

LeadFamly er i dag den hurtigst voksende software-as-a-service virksomhed i Danmark, som hjælper marketing professionals i knap 400 virksomheder i Europa til at opnå deres strategiske målsætninger, gennem gamification. Kom med til et uformelt oplæg med vores gamification ekspert, Andreas Fabricius, hvor du kan høre mere om hvad gamification er, hvordan det virker og hvordan virksomheder som Coop, McDonald’s, Vero Moda, Arla og Grundfos benytter gamification i deres marketinginitiativer med succes.

Share with friends

Date and Time

Location

Aarhus BSS

4 Fuglesangs Allé

8210 Aarhus

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved