Free

Actito Breakfast Session - Hoe begin je aan Marketing Automation?

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Avenue Athéna 1

1 Avenue Athéna

1348 Ottignies-Louvain-la-Neuve

Belgium

View Map

Event description
De Actito Breakfast Sessions zijn terug!

About this Event

Het aanbod van communicatiekanalen wordt alsmaar breder, terwijl de verwachtingen van de klant steeds specifieker worden. In dergelijke context is het belangrijk voor je merk om je marketing strategie bij te schaven en gebruik te maken van alle beschikbare middelen… waaronder marketing automation. Het is op z’n minst hoognodig om je relatie met je klanten op punt te stellen. Voor jou ook? Dan moeten we eens praten!

Op een gepersonaliseerde manier communiceren is een absolute must geworden. Veel merken worstelen echter nog met het gebruik van net die tools die hen in contact moeten brengen met hun klanten.

Automatisering en personalisering van multichannel communicatie is bewust kiezen voor een aanpak die de klanten centraal plaatst en in contact met hen blijft doorheen het hele aankoopproces. Dat allemaal met het oog op hogere ROI, sterkere merkpositie en het vertrouwen van je klanten winnen.

Kriebels voor marketing automation? We helpen je graag het bos door de bomen te zien en je voor te bereiden op zo’n project.

Voor deze eerste editie van de Actito Breakfast Sessions deelt het Actito team graag meerdere invalshoeken met je om de volgende technologische bouwsteen in jouw ecosysteem te kiezen.

Wat we te bieden hebben? Onze ervaring in al z’n transparantie en authenticiteit, vergezeld van een gezellig ontbijt in onze kantoren.

Wat jij er uit haalt? Inspiratie, uitdagende ontmoetingen en praktische checklists en ebooks die je kunt raadplegen bij je volgende strategische denkoefening.

Vergezel ons vanaf nu op dit inspirerende evenement, in besloten kringen en volledig gratis!

Share with friends

Date and Time

Location

Avenue Athéna 1

1 Avenue Athéna

1348 Ottignies-Louvain-la-Neuve

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved