Access All Areas: Mediahuis

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Mediahuis NV

10 Herkenrodesingel

3500 Hasselt

Belgium

View Map

Event description

Description

Access All Areas @ Mediahuis!

Mediahuis zet de laatste tijd sterk in op een transformatie naar een klantcentrale cultuur. Een transformatie waarbij veel komt kijken, aangezien ze altijd een productgerichte organisatie waren waarbij alles vertrok vanuit de sterke redactionele merken.

De transformatie binnen Mediahuis wordt doorgetrokken doorheen de volledige organisatie, niet enkel op de klantendienst. Hoe ze dit aanpakken kan je komen ontdekken op de Access All Areas! Kom binnenkijken bij hun contact center én neem een kijkje op de redactie van Het Belang Van Limburg met uitleg door hoofdredacteur Indra De Witte.

Timing:

9u30-10u15: onthaal
10u15: welkom & presentatie Mediahuis
11u15: Q&A
11u30: rondleiding contact center + redactie
12u30: lunch & netwerkmoment

---

De Access All Areas van Customer Contact zijn volledig gratis (inschrijven wel verplicht) op voorwaarde dat je een contact center (team) leidt en lid bent van Customer Contact. Nog geen lid? Je mag eenmalig de sfeer komen opsnuiven tijdens een Access All Areas. We zijn er van overtuigd dat je hier metéén de meerwaarde ziet van een lidmaatschap!

Opgelet: enkel voor kennisdelers, saleswonders zijn helaas niet welkom... Je inschrijving kan geweigerd worden indien er belangenvermenging is.

Share with friends

Date and Time

Location

Mediahuis NV

10 Herkenrodesingel

3500 Hasselt

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved