Free

Abruzzo: Onbekende druivensoorten/vitigni sconosciuti

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Trinitatis chapel

22 Vriesestraat

3311 KD Dordrecht

Netherlands

View Map

Event description

Description

In Abruzzo naast de drie bekende wijnen Trebbiano, Cerasuolo en Montepulciano d'Abruzzo zijn er ook een aantaal plaatselijke, onbekende druivensoorten die de laatste jaren aan herontdekking toe zijn. Denk aan Pecorino, Passerina of Cococciola. In deze proeverij gaat sommelier Barbara Summa 3 wijnen schenken en legt ze uit waarom deze druiven ooit in vergetelheid zijn geraakt en waar we hun herontdekking te danken hebben.

De proeverij word georganiseerd in het kader van het Abruzzo-evenement in Dordrecht. U dient in het bezit te zijn van een entréekaart voor het evenement à € 6 + de kost van de proverìj van € 10. Leden van de Dante Alighieri-verenigingen betalen € 7,50 voor de proeverij.

Wilt u daarvoor ook de proeverij "Vini d'Abruzzo: DOC en DOCG" om 16:15 bijwonen, dat kunt u een gezamenlijke reservering maken met korting: u betaalt € 20 voor beide proeverijeen en krijgt de entréekaart gratis bij. Deze korting is alleen geldig als u een reservering via deze pagina heeft, u betaalt dan aan de deur.

Inschrijvingen voor "Vini d'Abruzzo: DOC en DOCG" graag via deze link. https://www.eventbrite.com/e/vini-dabruzzo-doc-e-docg-tickets-45094455731

Voor meer informatie: barbara@madrelingua.com.

Share with friends

Date and Time

Location

Trinitatis chapel

22 Vriesestraat

3311 KD Dordrecht

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved