Free

Åbning af EnergyLab Nordhavn showroom og EnergyHub

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

E.HUB og Energylab Nordhavn Showroom

Sundkaj 7

2150 Nordhavn

Denmark

View Map

Event description

Description

Åbningsreception i kontorfællesskabet EnergyHub - det nye omdrejningspunkt for bæredygtig byudvikling, energiteknologi og EnergyLab Nordhavns Showroom.

Kom og deltag i åbningen af EnergyHub d. 12. december 2017 kl. 15:00 på Sundkaj 7, 2 sal. EnergyHub er opstået på baggrund af en lang række virksomheder og offentlige aktørers vision om at etablere et fælles omdrejningspunkt i Nordhavn for virksomheder, der udvikler bæredygtige energiløsninger til fremtidens byer.

EnergyHub er et nyt unikt innovationsmiljø for både etablerede - og opstartsvirksomheder, der arbejder med innovative og bæredygtige løsninger.

Vores primære målsætning er at skabe optimale rammer for samarbejde og synergi mellem virksomheder, offentlige aktører, interesseorganisationer, samt forskere og studerende fra DTU og andre universiteter.

EnergyHub rummer det nye EnergyLab Nordhavn showroom og drager fordel af Nordhavn som Living Lab. I tæt samarbejde med EnergyLab Nordhavn projektets partnere og DTU i Lyngby bliver EnergyHub et europæisk omdrejningspunkt for virksomheder med fokus på udvikling af fremtidige intelligente energiløsninger.

Efter korte indlæg af Jens Kramer Mikkelsen, administrerende direktør hos By & Havn og Anders Bjarklev, rektor på DTU, inviterer vi dig til, sammen med ligesindede, at udforske faciliteterne og opleve de løsninger, der er demonstreret i vores showroom, samt møde partnerne bag EnergyHub og EnergyLab Nordhavn.

Share with friends

Date and Time

Location

E.HUB og Energylab Nordhavn Showroom

Sundkaj 7

2150 Nordhavn

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved