ABC podjetništva - 5. modul: Pravno formalni vidiki delovanja podjetja

Actions and Detail Panel

Sold Out

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Online Event

Event description
Usposabljanje SPOT svetovanje Gorenjska - ABC PODJETNIŠTVA - 5. modul: Pravno formalni vidiki delovanja podjetja

About this Event

SPOT USPOSABLJANJA:

-== ABC PODJETNIŠTVA ==-

Usposabljanje je sestavljeno iz 5 modulov (10 delavnic). Za uspešno opravljeno usposabljanje se šteje, če opravite vseh 5 modulov. Pri prijavi zato pazite, da se prijavite na VSEH 5 modulov.

5. modul: Pravno formalni vidiki delovanja podjetja

(6.4.2021 in 7.4.2021 na Zoomu)

6. 4. 2021 od 10:00 do 12:00, odmor, od 13:00 do 15:00

Prvi dan bomo posvetili razumevanju skladnosti poslovanja in krovni zakonodaji, ki jo mora poznati vsak podjetnik.

7. 4. 2021 od 10:00 do 12:00, odmor, od 13:00 do 15:00

Drugi dan bomo ukvarjali z osnovami računovodstva in evidentiranjem poslovanja, ter glavnim vidikom finančnega poslovanja: izdajo računov, knjiženjem, obveznostmi do države (davki, DDV, prispevki) in letnimi poročili.

PRIJAVE

Obvezne prijave, ki jih zbiramo preko Eventbrita, do zapolnitve prostih mest. Prijava na 5. modul vključuje oba termina, 6.4. in 7.4.2021, saj se med seboj povezujeta.

Za več informacij nam lahko pišite na mojca.primozic@bsc-kranj.si ali nas pokličete na 04/77 77 251.

KOMU SO USPOSABLJANJA ABC PODJETNIŠTVA NAMENJENA?

Vsem potencialnim podjetnikom in podjetnicam, ter podjetnicam in podjetnikom začetnikom, saj je njihovo bistvo opolnomočenje vseh zgoraj omenjenih skupin s strokovnimi vsebinami na začetku podjetniške poti.

POSEBEJ ZA PODJETNICE

Vsem podjetnicam začetnicam, ki ste podjetje ustanovile v letu 2020, ali pa ga nameravate ustanoviti do najkasneje 30. 5. 2021, pod pogojem, da v preteklosti še niste kandidirale ali pridobile sredstev v okviru Natečaja za podelitev finančnih spodbud za najboljši poslovni model in njegovo predstavitev podjetnic začetnic, je Javna agencija SPIRIT Slovenija ponudila mentorsko podporo ter udeležbo na javnem natečaju.

V okviru javnega natečaja, ki ga je razpisala Javna agencija SPIRIT Slovenija (https://www.spiritslovenia.si/razpis/356), bo podjetnicam začetnicam, ki bodo uspešno zaključile vseh 5 modulov in registrirale podjetje do najkasneje 30. 5. 2021, ponujena možnost kandidiranja za finančne spodbude. Finančne spodbude bodo dodeljene podjetnicam začetnicam na podlagi predstavitve in izbora najboljših poslovnih modelov.

Seveda se lahko modulov udeležite tudi ostali potencialni podjetniki in podjetniki. Lahko se udeležite tudi samo posameznih modulov. Udeležba na vseh 5 modulih je obvezna samo za tiste podjetnice začetnice, ki bi želele kandidirati na natečaju za pridobitev finančne spodbude.

KAKO POTEKA?

Vsak modul bo potekal v dveh dneh in bo skupaj trajal 10 šolskih ur. V to so zajeta tako predavanja kot tudi samostojno in/ali skupinsko delo udeležencev.

Usposabljanje je sofinancirano s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Share with friends

Date and Time

Location

Online Event

Save This Event

Event Saved