ABC podjetništva - 4. modul: Digitalizacija poslovanja

Actions Panel

ABC podjetništva - 4. modul: Digitalizacija poslovanja

Usposabljanje SPOT Svetovanje Gorenjska - ABC PODJETNIŠTVA - 4. modul: Digitalizacija poslovanja.

By SPOT Svetovanje Gorenjska

When and where

Date and time

March 27 · 1am - March 29 · 6:30am PDT

Location

Online

About this event

Usposabljanje SPOT Svetovanje Gorenjska:

-== ABC PODJETNIŠTVA ==-

ABC podjetništva je zaključeno usposabljanje za pridobitev osnovnega podjetniškega znanja. Sestavljeno je iz 5 modulov, pri čemer vsak modul traja 8 ur, ki so razdeljene na dve srečanji po 4 ure. Usposabljanje se bo izvajalo online v petih slovenskih regijah, v okviru storitev SPOT Svetovanje.

!! Za uspešno opravljeno usposabljanje se šteje, če opravite vseh 5 modulov (potrdilo prejmete, če se udeležite vseh 10 srečanj). Pri prijavi zato pazite, da se prijavite na VSEH 5 modulov, na vsakega posebej. !!

4. modul: Digitalizacija poslovanja

(27. 3. 2023 in 29. 3. 2023 na Zoomu)

27. 3. 2023 od 10:00 do 12:00, odmor, od 13:00 do 15:00

29. 3. 2023 od 10:00 do 12:00, odmor, od 13:00 do 15:00

Namen modula je, da potencialni podjetniki/podjetnice in podjetniki/podjetnice začetniki spoznajo in se naučijo uporabljati tako brezplačna kot plačljiva spletna orodja in omrežja za trženje svojih produktov in storitev. Skozi modul spoznajo osnove Google Analytics (ter ostale možnosti za spremljanje učinkovitosti aktivnosti na spletu) in izvejo kje in kako lahko na spletu tržijo svoje produkte.

Podrobnejša vsebina:

o Trženje na spletu – Digitalni marketing.

o Različni načini trženja na spletu.

o Spletna stran.

o Družbena (socialna) omrežja.

o Monitoring, Analitika.

PRIJAVE

Obvezne prijave, ki jih zbiramo preko Eventbrite-a, do zapolnitve prostih mest. Prijava na en modul vključuje oba termina, saj se med seboj povezujeta.

Za več informacij nam lahko pišite na urska.grasic@bsc-kranj.si ali nas pokličete na 04/77 77 251.

KOMU SO USPOSABLJANJA ABC PODJETNIŠTVA NAMENJENA?

Vsem potencialnim podjetnikom in podjetnicam, ter podjetnicam in podjetnikom začetnikom, saj je njihovo bistvo opolnomočenje vseh zgoraj omenjenih skupin s strokovnimi vsebinami na začetku podjetniške poti.

POSEBEJ ZA PODJETNICE

Vsem podjetnicam začetnicam, ki ste podjetje ustanovile v letu 2022, ali pa ga nameravate ustanoviti do prijave na Natečaj za podelitev finančnih spodbud, pod pogojem, da v preteklosti še niste kandidirale ali pridobile sredstev v okviru Natečaja za podelitev finančnih spodbud za najboljši poslovni model in njegovo predstavitev podjetnic začetnic, bo Javna agencija SPIRIT Slovenija ponudila mentorsko podporo ter udeležbo na javnem natečaju.

V okviru javnega natečaja, ki ga bo predvidoma aprila razpisala Javna agencija SPIRIT Slovenija, bo podjetnicam začetnicam, ki bodo uspešno zaključile vseh 5 modulov in registrirale podjetje do prijave na natečaj, ponujena možnost kandidiranja za finančne spodbude. Finančne spodbude bodo dodeljene podjetnicam začetnicam na podlagi predstavitve in izbora najboljših poslovnih modelov.

Seveda se lahko modulov udeležite tudi ostali potencialni podjetniki in podjetniki. Lahko se udeležite tudi samo posameznih modulov. Udeležba na vseh 5 modulih je obvezna samo za tiste podjetnice začetnice, ki bi želele kandidirati na natečaju za pridobitev finančne spodbude.

KAKO POTEKA?

Vsak modul bo potekal v dveh dneh in bo skupaj trajal 8 ur (4 ure na dan, plus kratek odmor). Usposabljanje v vsaj 2/3 poteka vodeno (predavanje, delo v skupinah), lahko pa tudi samostojno (raziskave na terenu in delo doma).

Usposabljanje se izvaja kot del Javnega razpisa za zagotavljanje celovitih storitev za potencialne podjetnike in podjetja preko podpornih institucij za leto 2023 (JR podporno okolje 2023) in je sofinancirano s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

About the organizer

Sales Ended