kr0 – kr1,250
ABC kurs i kunstig intelligens for media

ABC kurs i kunstig intelligens for media

Actions and Detail Panel

kr0 – kr1,250

Date and time

Location

Media City Bergen Media Lab

Lars Hilles gate 30

Tower 3, 9th floor

5008 Bergen

Norway

View map

Refund policy

Kunstig intelligens gir enorme muligheter for norske bedrifter. Skal vi utnytte disse må vi øke grunnkompetansen vår om hva KI egentlig er.

About this event

Under Future Week inviterer Norwegian Cognitive Center, Digital Norway og NCE Media til kurs som gir innføring i hva kunstig intelligens (KI) er, hvilke problemstillinger KI hjelper oss med å løse og hva vi trenger av ressurser, kompetanse og data for å utnytte potensialet til verdiskaping.

Kunstig intelligens (KI) gir enorme muligheter for norske bedrifter - både i produksjon og innovasjon, salg og markedsføring og i drift og vedlikehold. Skal vi utnytte disse mulighetene må vi øke grunnkompetansen vår om hva kunstig intelligens egentlig er.

Kunstig intelligens er ikke forbeholdt teknologiselskapet eller dataingeniøren. Det er når kunstig intelligens møter domenekunnskap og reelle problemstillinger at vi har størst mulighet til å skape faktisk verdi. Kurset tar sikte på å øke den grunnleggende kompetansen hos deg som ikke er teknolog – men som med noe kompetanseheving kan bli den som oppdager, definerer og kommuniserer problemstillinger som kan løses med KI.

Kurset vil dekke følgende spørsmål og tema:

  • Hva er KI?
  • Hvilke problemstillinger løser vi med KI?
  • Data og KI
  • Hvordan komme i gang med KI?
  • Hva trenger vi for å lykkes?
  • Eksempler og erfaringer fra klyngebedrifter

Deltakelse og kostander

Kurset er åpent for alle og gratis for NCE Media medlemmer. For medlemmer utenfor klyngen koster det kr 1000 per person.

Kursholdere fra Digital Norway og Norwegian Cognitive Center

Kurset arrangeres av NCE Media i samarbeid med vårt senter for kunstig intelligens i SMB-virksomheter, Norwegian Cognitive Center, og Digital Norway. Foredragsholderne kommer fra sistnevnte.

Eirik Andreassen, DigitalNorway: Eirik jobber mye med klynger og nettverk – med andre ord de som jobber aller tettest på bedriftene som skaper verdi. I tillegg holder Eirik mye kurs og foredrag, og er leder for et nettverk av selskaper som nå søker status som digitalt innovasjonsnav i Europa. Dette er et nettverk som har som eneste formål å hjelpe SMBer å få nytte ut av Kunstig Intelligens.

Christian Albertsen, DigitalNorway: Christian holder kurs og workshops i innovasjon og utforsking av ny teknologi. Han har master i innovasjonsledelse og er opptatt av å finne de gode problemstillingene som kan løses på nye måter. Christian utfordrer deg på å tenke behov foran løsning– og på å bytte ut magefølelsen med data.

Dragana Trifunovic, DigitalNorway: Dragana har flere års erfaring med å utvikle og levere kurs- og kompetanse innen innovasjon, teknologi og digitalisering. Hun brenner for å forenkle og å gjøre teknologi forståelig og tilgjengelig. Fra tidligere har hun erfaring som konsulent og har bistått bedrifter med å ta i bruk teknologi og bli mer datadrevet.

Eksempler fra vår egen industri: Vi vil presentere noen KI cases fra medieklyngen.

Share with friends

Save This Event

Event Saved