Free

ABC Breakfast Club - med JP Group & Micro Matic

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Scandic Kolding

Kokholm 2

6000 Kolding

Denmark

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

ABC Breakfast Club: 2 timer spækket med best practice, og erfaringer fra ABC Eksperter

Vi har inviteret JP Group og Micro Matic til at dele ud af deres erfaringer og flotte resultater.

Dagens oplægsholdere

  • Nikolaj Kold, Logistic Manager, Micro Matic
  • Kristian Lange, Executive Assistant & Morten Rieck, Logistikchef, JP GroupMicro Matic: Danmarksmester i vækst har styr på servicegraden

Micro Matic er netop kåret til den virksomhed i Danmark, der vækster mest. De sidder i dag på op mod 80 % af verdensmarkedet, og er ordreproducerende indenfor udstyr til udskænkning af fadøl.

Med successen følger et stort ansvar for Supply Chain. Hør hvordan Nikolaj S. Kold, Logistics Manager, har indført ABC i hovedforretningen med fokus på indkøb for at sikre den rette volumen og kompleksitet i produktsortimentet. Målet er nået: Høj, stabil servicegrad mod kunderne og stabil “lav” lagerbinding.

  • Høj servicegrad på +95 afløser svingende servicegrad
  • Råvarelager stabiliseret og reduceret med 10% - og vi skal nå mere
  • Struktureret og effektiv udfasning – fokus på slow movers og ukurans

Micro Matic ønsker at servicere kunderne med et bredt sortiment: fra “fadølsanlæg i kælderen” til ølglas, og ABC projektet har sikret: Klar prioritering blandt indkøberne, frigivet tid tidligere bundet i drift, høj datakvalitet og bedre aftaler med leverandørerne. Næste skridt for Micro Matic er at koble Product Managers op på ABC Checklist og endvidere at række hånden ud mod salgssiden, for gennem analyser af kundeforhold at sikre den profitable vækst, uden at gå på kompromis med leveringssikkerhed eller lagerbinding.JP Group: Vi har fokus på kerneforretningen - vores A-kunder og AA-produkter

Hør hvordan JP Group er gået fra traditionel topstyret virksomhed til databaseret, agil spiller: I dag har alle adgang til data og klare guidelines baseret på ABC koder, så medarbejderne selv kan træffe “de svære” beslutninger vedr. varer, leverandører og kunder.

Strategiske KPI’er er destilleret ned til konkrete strategier for hver afdeling, og alle kender spillereglerne.

  • Vare- og kundeanalyser kombineres i den daglige drift
  • Døde-vare-lager reduceret med 34 %
  • Større ansvar og frihed til den enkelte medarbejder

Kristian og Morten har siden 2015 anvendt ABC filosofien på alle områder af JP Groups supply chain, og sikret rejsen mod den superoptimerede supply chain: Hvert led er optimeret hver for sig, og på tværs. I hver afdeling sikrer manualer det fælles ABC sprog, KPI plakater og månedlige møde driften.

Om JP Group

JP Group er et danskejet firma som udvikler, producerer og sælger højkvalitets reservedele, udstødningssystemer og tilbehør til eftermarkedet for personbiler.

Fra hovedkontoret i Viborg serviceres kunder i mere end 90 lande, og sortimentet omfatter +30.000 varenumre til bl.a. Porsche, Mercedes-Benz, VAG samt andre europæiske og asiatiske bilmærker. JP group er blandt de førende leverandører indenfor klassiske biler, specielt på tyske bilmærker.
Om ABC Breakfast Club

ABC Breakfast Club er 2 timers gratis inspiration, best practice-eksempler. Arrangementet er forbeholdt kunder hos ABC Softwork, og er en mulighed for at spørge ind til de 4 virksomheders arbejde med ABC Analyzer og ABC Viewer.


Obs. Vi har også ABC Breakfast Club i København d. 23. marts med Dana Lim og Nomeco. Læs mere og tilmeld dig


Share with friends

Date and Time

Location

Scandic Kolding

Kokholm 2

6000 Kolding

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved