Free

AAU Case Competition | Finale & Netværksarrangement

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Musikkens Hus

Musikkens Plads 1

9000 Aalborg

Denmark

View Map

Event description
AAU Case Competition og TDC Group inviterer dig til finalen i årets Case Competition 2020 i Musikkens Hus Aalborg.

About this Event

At deltage i begivenheden giver dig muligheden for at høre nogle af Aalborgs klogeste hoveder og netværke med med flere af Danmarks største virksomheder. Det er ikke usandsynligt at finde praktikpladser, studiejobs, jobmuligheder eller dit næste studieprojekt-emne.

Overvær, hvordan udfordringer i Aalborg kan løses af studerende fra Aalborg Universitet i samarbejde med TDC Group og bliv en del af et stærkt erhvervsnetværk med virksomheder såvel som talentfulde studerende! AAU Case Competition er Aalborgs nationale case for både studerende og virksomheder, så kom og deltag i en styrkelse af Aalborgs fremtid.

Netværk med studerende og førende virksomheder og få indflydelse på People’s Choice Prisen

Til finalen vil I som virksomhed have mulighed for at netværke med studerende fra Aalborg Universitet såvel som nogle af Danmarks største virksomheder til et arrangement, som sætter særligt fokus på talentfulde studerende og fremtidens Aalborg.

People’s Choice prisen

Sammen med muligheden for at netværke med studerende, vil I som deltager, som noget nyt i år, få muligheden for medbestemmelse på People’s Choice prisen. Dette giver muligheden for at diskutere præsentationerne med andre deltagere, der lige netop er interesseret i samme case som Jer.

Sustainable communities in a digital society

Dette års tema er ‘Sustainable communities in a digital society’ med Aalborg som fokus. Dette tema er primært fokuseret på, hvordan the ‘Internet of Things’ og 5G påvirker os, men det er ikke ensbetydende med, at det kun skal handle om teknologi og videnskab. At tænke ud af kassen er stærkt opfordret, og der vil være rig mulighed for at gøre netop dette, samtidigt med at de studerende arbejder med relle problemstillinger fra den virkelige verden.

Completely Free

Begivenheden er fuldstændigt gratis, og alle er inviteret til at deltage. Men! der er et begrænset antal billetter tilgængelige, så skynd dig at booke din plads! Dette års finale vil være storslået og spektakulær, med masser af networking.

Tidsplan

13:30 pm. - 13:50 pm.: Registrering

14:00 pm. - 15:45 pm.: Finale Præsentationer fra case finalisterne

15:45 pm. - 16:15 pm.: Netværk

16:15 pm. - 16.45 pm.: Præsentation omkring IoT

16:45 pm. - 17.00 pm.: Præmieoverrækkelse

Dette års cases er:

B1: How can IoT and 5g solutions make Aalborg a more attractive city for citizens and businesses?

B2: What tech/business initiatives can help build a strong relationship between the university and its external stakeholders?

B3: How can IoT help build a safe environment for citizens in Aalborg?

Om TDC Group

TDC har bragt mennesker tættere på hinanden i 140 år. Vi tilbyder telekommunikation, bredbånd og TV-løsninger og services til danske husstande, virksomheder og offentlige institutioner. Da vi ekspederer mere end 6 millioner danskere og ejer mere end halvdelen af den fysiske og digitale kommunikations infrastruktur i Danmark, er vi bogstaveligt talt en livsnerve i det danske samfund.

Vores position kommer med stort ansvar. I den digitale tidsalder, er digital infrastruktur, essentiel infrastruktur. Det er vores ansvar, at sikre at borgere, offentlige institutioner og private virksomheder kan rejse hurtigt og sikkert på alle de netværk vi tilbyder.

Share with friends

Date and Time

Location

Musikkens Hus

Musikkens Plads 1

9000 Aalborg

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved