Sold Out

A Tribute To Leonard Cohen

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Nazaretkirken i Ryslinge

Friends Who Are Going
Event description

Description

Thune Holm står i spidsen for en hyldestkoncert til den afdøde Leonard Cohen, der beroligede omverdenen lige inden hans død via udtalelsen `I intend to live forever`.

Leonard Cohen udgav sit sidste album, ”You Want It Darker” kun et par uger før hans død i november - og hvilken afsked! Der reflekteres her på et helt nyt niveau, hvor konflikten mellem lidenskab og et højere åndeligt princip bliver behandlet på en måde, så man ikke kan undgå at lade Leonard Cohens poetiske reflektioner flyde over på ens eget liv.

Denne hyldestkoncert er først og fremmest en fest og en fejring af noget fantastisk musik og en enestående sangskriver, der med kirkens akustik og stemning vil hylde manden, der har skabt et aftryk, som understreger, at hans intention om at leve for evigt giver mening.

´A tribute to Leonard Cohen´ består af fortællinger, der indrammes i en karismatisk musisk fortolkning, der skaber en konkret formidling.

´A tribute to Leonard Cohen´består af

- Thune Holm, fortælling og sang
- Niels Ryde, bas
- Peter Hellesøe, Saxofon
- Kåre Linnebjerg, piano, guitar Harmonika, mundharpe
- Steen Råhauge, Percussion
- Stine Bolding, kor
- Henriette Buk, kor

Koncerten holdes i NazarethKirken i Ryslinge torsdag d. 30 marts kl 19.30. Dørene åbnes kl 19.00. Koncerten er arrangeret af Ryslinge Valgmenighed og Ryslinge Frimenighed i samarbejde med Thune Holm.

Hvis der skulle være problemer med at købe billetter, så kan i ringe til Lone Holm på 26290551.
Share with friends

Date and Time

Location

Nazaretkirken i Ryslinge

Save This Event

Event Saved