Free

A Szent Ignác Szakkollégium jótékonysági estje, Fellép: Horváth Charlie

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium

27 Villányi út

1114 Budapest

Hungary

View Map

Event description
Kérjük támogassa a Szent Ignác Jezsuita Szakkollégiumot!

About this Event

A Jézus Társasága Alapítványon keresztül évek óta gyűjtünk adományokat a Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium javára. Idei célunk, hogy szakkollégistáink javára legalább 1 000 000 Ft gyűljön össze, hogy támogatni tudjuk a tanulmányaikban kiemelkedő és szociálisan rászoruló hallgatóinkat.

Immár második alkalommal szervez a Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium a Jézus Társasága Alapítvány (JTA) közreműködésével jótékonysági estet. Szeretnénk jótevőinknek, szakkollégistáinknak, öregdiákjainknak egy kellemes hangulatú, kulturális élményt biztosítani. Az est kiemelt célja barátaink, támogatóink összefogásával támogatásban részesíteni a kiemelkedő szakmai és tudományos munkát végző, nehéz anyagi helyzetben lévő hallgatóinkat. Az est sor

Ha szeretne Ön is részt venni ezen a zártkörű eseményen, legalább 4000 Ft-tal járuljon hozzá kollégistáink támogatásához.

Adományát kétféle úton juttathatja el az est szervezőinek:

1. online, bankkártyás fizetéssel az https://adjukossze.hu/kampany/a-szik-jotekonysagi-estje-charlie-fellepesevel-1617 oldalon futó projekt támogatásával

2. banki átutalással a JTA-SZIK Ösztöndíjalap elnevezésű számlájára „Charlie – jótékonysági est” megnevezéssel (11100104-92104910-12000007, CIB Bank)

QR kódos belépőjét a regisztrációt követően e-mailben kapja meg, ezt kinyomtatva, vagy okostelefonján hozza magával!

Nagylelkű támogatását hálásan köszönjük! Találkozzunk április 3-án!

Amennyiben nem tud részt venni az eseményen, de a távolból támogatná a Szakkollégium hallgatóit, a fentebbi lehetőségeken bármikor megteheti.

Dresscode: Smart Casual

Share with friends

Date and Time

Location

Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium

27 Villányi út

1114 Budapest

Hungary

View Map

Save This Event

Event Saved