Sales Ended

99. redni mesečni sestanek: IZZIVI PRI PREGONU GOSPODARSKEGA KRIMINALA - S...

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

GZS - 1.nad., DVORANA B

Dimičeva ulica 13

1000 Ljubljana

Slovenia

View Map

Event description

Description

Vabimo Vas na 99. redni mesečni sestanek IIA – Slovenskega inštituta, ki bo potekal 14. februarja 2018 ob 16.30 uri v dvorani B GZS, Dimičeva 13 (1. nadstropje), Ljubljana

IZZIVI PRI PREGONU GOSPODARSKEGA KRIMINALA - S POUDARKOM NA POMOČI EKONOMISTOV V POSTOPKIH

(predavateljica: Mojca Petan Žura, okrožna državna tožilka, Specializirano državno tožilstvo republike Slovenije)

Na mesečnem sestanku se boste lahko seznanili o izzivih pri odkrivanju in pregonu gospodarskega kriminala, s poudarkom na kaznivem dejanju zlorabe položaja ali zaupanja pri gospodarski dejavnosti kot vodilnemu kaznivemu dejanju s področja gospodarske kriminalitete. Predavanje bo osredotočeno na vprašanja kako, kje in v kateri fazi iskati dokaze za izvršitvena ravnanja storilcev gospodarskih kaznivih dejanj, kako lahko strokovnjaki z ekonomskega področja pri tem pomagajo organom preiskovanja in pregona.

Udeležba na mesečnih sestankih IIA – Slovenskega inštituta je za člane IIA – Slovenskega inštituta brezplačna. Udeležnina za ostale udeležence znaša 30,50 EUR z DDV (Udeležnino za nečlane se nakaže na poslovni račun Slovenskega inštituta za revizijo SI56 02085-0015504554 pri Novi Ljubljanski banki d.d. najkasneje do petka 9.2.2018 . V polje za sklicevanje na številko vpišite 00 3005-14022018. V namen navedite ime in priimek udeleženca).

Po določbah pravilnika o priznanju dodatnega izobraževanja za podaljšanje dovoljenja za opravljanje nalog oziroma vpise v registre Inštituta pa se za udeležbo prizna 2 uri in sicer se udeležba na mesečnem sestanku šteje pod drugo dodatno izobraževanje. Sestanek bo trajal predvidoma do 18.30 ure.

Veselimo se srečanja in vas prosimo, da nam zaradi lažje izvedbe sestanka in načrtovanja števila udeležencev potrdite svojo udeležbo s klikom na gumb REGISTER najpozneje do petka, 9. februarja 2018.


Prijava:

Pohitite s prijavami zaradi omejenega števila mest in si še danes priskrbite prosto mesto na dogodku.

Prosimo vas za prevzem vstopnice in potrditev udeležbe izključno preko aplikacije Eventbrite s klikom na gumb REGISTER (navodila najdete na http://www.iia.si/dokumenti/) najpozneje do petka, 9. februarja 2018.

Opozarjamo vas, da se morate, če boste morebiti zadržani, od seminarja odjaviti. Obvestilo o odjavi uredite preko Eventbrite ali pošljite na naslov info@iia.si. Vsako odjavo pisno potrdimo.FAQs

Možnost BREZPLAČNEGA parkiranja v GZS garaži.

S seboj prinesite print vstopnice ali vstopnico v elektronski obliki.

Vstopnica je imenska in ni prenosljiva.

Dodatna vprašanje pošljite na info@iia.si.

Date and Time

Location

GZS - 1.nad., DVORANA B

Dimičeva ulica 13

1000 Ljubljana

Slovenia

View Map

Save This Event

Event Saved