Free

8 koraka duhovne prakse - 15 November 2017

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Chilloutka

Ilica 15

10000 Zagreb

Croatia

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

8 koraka duhovne prakse

Spiritual Science Research Foundation vas poziva na jedinstveno duhovno predavanje koje će voditi Milutin Pankrac. Svi su dobrodošli.

U današnje vrijeme susrećemo se s mnogo različitih duhovnih praksi i duhovnih puteva. Postoji duhovni princip koji nalaže da ukoliko želimo ostvariti duhovni rast, duhovnu praksu treba raditi u skladu s vremenom u kojem živimo. Prema tome, ako se trudimo da naša duhovna praksa uključuje sve potrebne aspekte s obzirom na današnje vrijeme, brzo ćemo duhovno napredovati.

Prema smjernicama Njegove Svetosti Dr. Athavalea, koji je inspiracija Spiritual Science Research Foundation-a, preporučujemo 8 koraka duhovne prakse koji sadrže različite aspekte raznih duhovnih puteva neophodne u današnje doba. Tih 8 koraka su: Pojanje Božjeg Imena, Boravak u društvu Isitine, Služenje Istini, Žrtvovanje, Duhovna ljubav, Uklanjanje ega, Uklanjanje mana osobnosti i Duhovna emocija. Na ovom predavanju govoriti ćemo o tome kako sve bitne aspekte duhovne prakse postepeno ugraditi u postojeću duhovnu praksu.

Ovo predavanje je besplatno, a zahvalni smo na svakoj donaciji SSRF-u.

O predavaču:

Milutin Pankrac živi u Hrvatskoj i trenutno je odgovoran za aktivnosti SSRF-a diljem svijeta. Rođen u obitelji koja ima multikulturalno europsko porijeklo (hrvatsko, srpsko, austrijsko, češko), od malih nogu je prigrlio ljepotu kulturalne raznovrsnosti u ljudima. To mu je pomoglo da ima široke poglede i da razvije ljubav prema drugima bez obzira na njihovo podrijetlo.

Po zanimanju je inženjer građevine. Nakon što je diplomirao otvorio je vlastitu tvrtku koja se bavila proizvodnjom i prodajom namještaja. Unutar 15 godina tvrtka je povećala broj zaposlenih od 1 do 80, zajedno sa regionalnim ograncima.

Nakon započinjanja duhovne prakse prema smjernicama SSRF-a 2009. godine, imao je puno duhovnih iskustva koja su mu promijenila život, uključujući i ona kada mu je život spašen. To mu je povećalo vjeru u duhovnu praksu, te je od 2011. godine sve manje bio angažiran oko posla a sve više vremena je posvećivao prakticiranju Duhovnosti i pomaganju drugima da shvate važnost duhovne prakse u svakodnevnom životu.

Njegova supruga i kćer također prakticiraju Duhovnost prema smjernicama SSRF-a. Cijela obitelj se trudi stalno živjeti Duhovnost u svojem domu i u odnosima s drugima. Zbog takve posvećenosti prakticiranju Duhovnosti, u zadnjih nekoliko godina Milutin je ostvario brz duhovni napredak.

Ovaj događaj organizira:

Spiritual Science Research Foundation

www.ssrf.org/hr

Share with friends

Date and Time

Location

Chilloutka

Ilica 15

10000 Zagreb

Croatia

View Map

Save This Event

Event Saved