Skip Main Navigation
Page Content

Save This Event

Event Saved

Looks like this event has already ended.

Check out upcoming events by this organizer, or organize your very own event.

View upcoming events Create an event

8. BÜSİBER Boğaziçi Siber Güvenlik ve KVKK Zirvesi

BÜSİBER (Boğaziçi Üniversitesi Siber Güvenlik Merkezi)

Thursday, October 10, 2019 from 8:30 AM to 6:00 PM (Eastern European Standard Time Turkey Time)

8.  BÜSİBER Boğaziçi Siber Güvenlik ve KVKK Zirvesi

Registration Information

Type End Quantity
Katılımcı Ended Free  

Share 8. BÜSİBER Boğaziçi Siber Güvenlik ve KVKK Zirvesi

Event Details

BÜSİBER (Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Siber Güvenlik Merkezi)    ülkemizin gündeminde olan siber güvenlik ve kişisel verilerin korunması eko sistemine katkı sağlamak için Kişisel Verileri Koruma Kurumu'nun da yapacağı bir sunumla  bir zirve düzenliyor. 

6698 sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu ülkemzizdeki kuruluşların en önemli gündem maddelerinden biri oldu.  Yasayla ilgili gerekli çalışmalar yapılmaz ise bir veri sızıntısı ya da şikayet durumunda şirketleri çok büyük para cezaları bekliyor.  Etkinliğimize gelen katılımcılar ;

Şirkettler ve kuruluşlar yasayla uyum için hangi adımları atmalı?

İlla da uyum sağlanması için dışarıdan danışmanlık alınması şart mı?

Kurumlar hangi adımları kendileri atarak alacakları KVKK danışmanlık maliyetlerini azaltabilir.

Şirketler için Ofis 365 ve ya Google e-posta hizmeti kullanmak yasaya uygun mu?

Gibi bir çok soruya cevap bulacaklar.


Özetle bu etkinlikte

  • Türkiye'de ve dünyada  Siber Güvenlik Konusundaki gelişmeler

  • Kurumlara KVKK ve veri koruma konularında somut öneriler 

  • KVKK için VERBİS sistemine kayıt
  • Siber güvenlikte yerli çözümlerKurumlara Siber güvenlik konusunda son güncel tehtidler

  • Kişisel Verileri Koruma Kanunu konusunda teknik ve hukuki gelişmeler

ele alınacak

İstanbul Kalkınma Ajansı desteğiyle Bilgi Sistemleri Araştırma Merkezi bünyesinde kurulmuş olan BÜSİBER akademik bakış açısıyla siber güvenlik ve kişisel verilerin korunması konusunda bir farkındalık oluşturmak ve bu alanda ihtiyaç duyulan insan kaynağını yetiştirmeyi hedeflemektedir.


Etkinlik Sponsorluğu için bilgi: siber@boun.edu.tr


Have questions about 8. BÜSİBER Boğaziçi Siber Güvenlik ve KVKK Zirvesi? Contact BÜSİBER (Boğaziçi Üniversitesi Siber Güvenlik Merkezi)

When & Where


Boğaziçi Üniversitesi
20 BÜ Güney Kampüsü
Istanbul, İstanbul 34342
Turkey

Thursday, October 10, 2019 from 8:30 AM to 6:00 PM (Eastern European Standard Time Turkey Time)


  Add to my calendar

Organizer

BÜSİBER (Boğaziçi Üniversitesi Siber Güvenlik Merkezi)

BÜSİBER siber güvenlik alanında ülkemizin ihtiyaç duyduğu yetişmiş insan gücünün oluşturulması, kamu siber güvenliği direncinin artırılması ve siber güvenliğe yönetim bilişim sistemleri bakış açısı sağlanması ilkeleriyle yola çıkmıştır.  Ayrıca ulusal siber güvenlik ekosisteminin oluşmasına katkı için ülkemizdeki yerli ve milli siber güvenlik çözümlerinin seslerini duyurduğu bir platform olma misyonunu üstlenmiştir. 

  Contact the Organizer

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.