7 djelotvornih duhovnih tehnika samoiscjeljivanja - 10 December 2016
Free
7 djelotvornih duhovnih tehnika samoiscjeljivanja - 10 December 2016

7 djelotvornih duhovnih tehnika samoiscjeljivanja - 10 December 2016

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Zenyoga Virya

Livanjska 2

21000 Split

Croatia

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Dragi tragatelji, pozivamo vas na naše zadnje predavanje u 2016. godini. Ovom prilikom se želimo zahvaliti svima koji su prisustvovali našim predavanjima. Nadamo se da su vam pomogla, potaknula vaše duhovno putovanje i da ste uspjeli nešto spustiti u praksu​. Za vas smo uvijek dostupni putem maila: ssrf.adriatic@gmail.com

Sljedeće predavanje voditi će Njegova Svetost Milutin Pankrac, a kao i do sada svi su dobrodošli.

Jeste li se ikada suočili s problemima u životu koji ne nestaju unatoč svom vašem trudu te primjeni svih poznatih rješenja i lijekova? Kad se to dogodi, vrlo vjerojatno je korijenski uzrok problema u duhovnoj dimenziji. Ukoliko je korijenski uzrok problema duhovne prirode samo duhovno rješenje može trajno ukloniti problem.

Ovim interaktivnim predavanjem pomoći ćemo vam shvatiti kako duhovna dimenzija utječe na sve aspekte naših života i kako redovitom duhovnom praksom upotpunjenom tehnikama samoizlječenja možete prevladati mnoge probleme s kojima ste suočeni. Jesu li problemi vezani uz fizičko ili psihičko zdravlje manje je bitno – duhovna praksa i metode duhovnog iscjeljivanja primjenjive su i učinkovite u mnogim različitim slučajevima.

Kroz praktične primjere i analize stvarnih slučajeva uputiti ćemo vas kako primjeniti 7 jakih duhovnih tehnika samoiscjeljivanja. Ove tehnike su jeftine, jednostavne za upotrebu, te mogu služiti kao nadopuna našoj trenutnoj duhovnoj praksi. SSRF potiče upotrebu samoiscjeljivajućih tehnika jer nam one omogućuju da ne ovisimo o drugima već da budemo samostalni i samodostatni. Pozivamo vas da nam se pridružite na ovom duhovnom predavanju.

Ovo predavanje je besplatno, a zahvalni smo na svakoj donaciji SSRF-u.

O predavaču:

Njegova Svetost Milutin Pankrac živi u Hrvatskoj i trenutno je odgovoran za aktivnosti SSRF-a diljem svijeta. Rođen u obitelji koja ima multikulturalno europsko porijeklo (hrvatsko, srpsko, austrijsko, češko), od malih nogu je prigrlio ljepotu kulturalne raznovrsnosti u ljudima. To mu je pomoglo da ima široke poglede i da razvije ljubav prema drugima bez obzira na njihovo podrijetlo.

Po zanimanju je inženjer građevine. Nakon što je diplomirao otvorio je vlastitu tvrtku koja se bavila proizvodnjom i prodajom namještaja. Unutar 15 godina tvrtka je povećala broj zaposlenih od 1 do 80, zajedno sa regionalnim ograncima.

Nakon započinjanja duhovne prakse prema smjernicama SSRF-a 2009. godine, imao je puno duhovnih iskustva koja su mu promijenila život, uključujući i ona kada mu je život spašen. To mu je povećalo vjeru u duhovnu praksu, te je od 2011. godine sve manje bio angažiran oko posla a sve više vremena je posvećivao prakticiranju Duhovnosti i pomaganju drugima da shvate važnost duhovne prakse u svakodnevnom životu.

Njegova supruga i kći također prakticiraju Duhovnost prema smjernicama SSRF-a. Kao obitelj se stalno trude živjeti Duhovnost kod kuće i u interakciji s drugima. Zbog takve posvećenosti prakticiranju Duhovnosti, u zadnjih nekoliko godina Njegova Svetost Milutin je ostvario brz duhovni napredak i dostigao Svetost (duhovnu razinu od 70%) u siječnju 2016. godine.

Ovaj događaj organizira:

Spiritual Science Research Foundation

www.ssrf.org/hr

Share with friends

Date and Time

Location

Zenyoga Virya

Livanjska 2

21000 Split

Croatia

View Map

Save This Event

Event Saved