Αυξηστε την αποδοση του προσωπικου σας δινοντας τα σωστα κινητρα

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Acropolis Hill

117 42 Athens

Greece

View Map

Event description

Description

Έχετε παρατηρήσει τον εαυτό σας να είναι καταβεβλημένος και να νιώθετε πως «κάνετε μόνος σας όλη τη δουλειά»; Ποια θεωρείτε ότι είναι η αιτία που το προσωπικό σας δεν εργάζεται στους ρυθμούς που εργάζεστε εσείς;

Η κύρια αιτία που ένα άτομο δεν αποδίδει στο βαθμό που θα μπορούσε να αποδώσει είναι η έλλειψη σωστού κινήτρου. Το προσωπικό που έχει σωστό προσανατολισμό και εργάζεται μαζί σας με ένα κοινό σκοπό, θα αποδώσει πολύ περισσότερο.

Η ΑΜΤ Consultants σε συνεργασία με τη Business Coaching Lab διοργανώνει το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου ένα νέο πρακτικό σεμινάριο με θέμα «Αυξήστε την απόδοση του προσωπικού σας δίνοντας τα σωστά κίνητρα».

Ενδεικτική Θεματολογία:

  • Τι είναι αυτό που μειώνει την ενέργεια σας;
  • Γιατί το προσωπικό σας δε δουλεύει όπως εσείς;
  • Από πού πηγάζει το 60% όλων των δυσκολιών μιας εταιρείας;
  • Πώς θα φέρετε χρήματα στην εταιρεία σας με ομαδική δουλειά;
  • Ποια είναι τα πλέον καταστροφικά λάθη που κάνει ασυναίσθητα ένας ηγέτης;
  • Γιατί σας «αφήνουν» οι καλύτεροι υπάλληλοί σας;
  • Γιατί είναι δύσκολο να είναι κανείς αποτελεσματικός ηγέτης, και πώς μπορεί αυτό να αλλάξει

Σκοπός του σεμιναρίου: να βοηθήσει τους ηγέτες μικρών ή μεγαλύτερων ομάδων να δώσουν τα σωστά κίνητρα στο προσωπικό τους χωρίς αυτό να μεταφράζεται μόνο ως χρηματική αμοιβή.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ να χρησιμοποιείτε την ενέργειά σας χωρίς απώλειες, να παρακινείτε τους ανθρώπους σας να πετυχαίνουν αξιοσημείωτα αποτελέσματα εμπνέοντάς τους να εργαστούν με μεγαλύτερη αφοσίωση και ευχαρίστηση.

Ο Andrey Sizov θα μιλήσει για τις μυστικές πρακτικές των σπουδαίων ηγετών, οι οποίες δημιουργούν τις πιο δυνατές ομάδες.

Εισηγητής: Andrey Sizov

Ο Andrey Sizov είναι επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης 5 επιχειρήσεων, και ιδρυτής του business-group “Time doesn’t wait”. Είναι σύμβουλος επιχειρήσεων και έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στο πεδίο των πωλήσεων και της παρακίνησης ανθρώπινου δυναμικού. Έχει γράψει 7 βιβλία για μάνατζμεντ και πωλήσεις, αντίτυπα των οποίων πωλούνται σε μεγάλες ποσότητες. Έχει βοηθήσει πάνω από 100.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο μέσω των βιβλίων του και των δημόσιων ομιλιών του. Σύμφωνα με δεδομένα που προκύπτουν μετά από συνεργασίες με πελάτες, πάνω από 2.000 επιχειρήσεις έχουν καταφέρει να αυξήσουν το εισόδημά τους από 80% – 600%!

Early Booking μέχρι 14/02/19: 150,00 ευρώ (δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.)

Θα υπάρχει διαθέσιμη ταυτόχρονη μετάφραση του σεμιναρίου στα ελληνικά.

Share with friends

Date and Time

Location

Acropolis Hill

117 42 Athens

Greece

View Map

Save This Event

Event Saved