Иновациите: инвестиция в бъдещето - София

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Литературен клуб Перото

НДК

София

Bulgaria

View Map

Event description

Description

Заповядайте на отворения семинар на „Иновация в действие“ на 6 февруари 2019 г, сряда от 18:30 часа в Лидературен клуб Перото, НДК, гр. София, за да чуете примери и добри практики за приложни иновации у нас.

Наши специални гости ще бъдат Станислав Цветков - главен аниматор в „Студио Змей“, както и Милена Ташкова и София Фердинандова - създатели на Живот на килограм. Те са посланици на Иновация в действие в темите Преоткриване на българската култура и традиции и Здравословен начин на живот.

Станислав Цветков е един от първите членове на екипа, създал проекта "Златната ябълка". Станислав има над 15-годишен опит в анимацията, работейки за компании като Adult Swim, Warner Bros и Comedy Central.

Милена Ташкова и София Фердинандова са психотерапевти с дългогодишен опит и създатели на „Живот на килограм” – проект за превенция на хранителни разстройства сред тийнейджърите в училищата.

Ще имате възможност да се срещнете и с г-н Спирос Номикос, изпълнителен директор на Солвей Соди, инициатор на "Иновация в действие" и г-н Тим Курт, изпълнителен директор на Аурубис България, основен партньор на инициативата.

Ще чуете историята на победителката на Иновация в действие 2017-2018 Мария Юрукова и нейния проект Плети с тениска за рециклиране на текстил.

--

„Иновация в действие” цели да инвестира в млади хора в България като развива техните знания и практически умения и ги подкрепя в създаването на иновативни проекти в сферата на eфикасното използване на ресурсите, образованието, здравословния начин на живот и преоткриването на българската култура и традиции. За повече информация: www.innovationinaction.eu

Date and Time

Location

Литературен клуб Перото

НДК

София

Bulgaria

View Map

Save This Event

Event Saved