Нетуъркинг среща на "Иновация с действие" с Христо Христов

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

bar Friday

21 ulitsa "General Yosif V. Gourko"

1000 Sofia

Bulgaria

View Map

Event description

Description

Имаме удоволствието да ви поканим на неформално нетуркинг събитие на четвъртото издание на „Иновация в действие“ – една инициатива на Солвей Соди в партньорство с Аурубис България. Събитието е безплатно, но молим да отбележите присъствие на www.networkinginnoasf2.eventbrite.com

Специален гост на събитието и гост-говорител за втори пореден път в „Иновация в действие“ ще бъде Христо Христов, изпълнителен директор на дигиталната компания Нетинфо, част от Нова Броудкастинг Груп.

През 2005 година Христо Христов основава дигиталната новинарска компания Дарик Уеб, която през 2013 година придобива Нетинфо. Няколко месеца по-късно Нетинфо става част от Нова Броудкастинг Груп. Христо Христов е бил част от журналистическия екип на Дарик Радио и е специализирал в BBC London. Професионалният му опит включва още и участие в стартъп проекти в областта на финансите. Завършил е „Право“ в Софийския университет "Св. Климент Охридски".

Събитието дава платформа за опознаване и обмяна на идеи и контакти между участниците в различните издания на „Иновация в действие“, партньори и приятели на инициативата. То ще събере всички вас в неформална обстановка, за да си говорим и споделим добрите и вдъхновяващи примери за иновации в България.

Date and Time

Location

bar Friday

21 ulitsa "General Yosif V. Gourko"

1000 Sofia

Bulgaria

View Map

Save This Event

Event Saved