Free

Непрекъснато подобрение - от Япония за Вас

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

bar Abordage

22 ulitsa "Veslets"

1000 Sofia

Bulgaria

View Map

Event description

Description

Ако досега не сте чувал(а) историята за японската скоростна кутия на Форд, или не вярвате че тя може да има нещо общо с Вас, или пък смятахте че е виц, подобен на онзи за българския и японския заводи през ерата на социализма, тогава може би ще ви бъде интересна тази "приятелска" версия. Освен формален подход, непрекъснатото подобрение е и естествена част от човешкото мислене и може да бъде приложено, понякога дори с незначителни усилия, във Вашето ежедневие, хоби, малък бизнес или работно място.
Последният 28ми ден от месец февруари Докторантски чай, Физически факултет ще има удоволствието в Abordage да посрещне Димо Димов, който ще представи темата: "Непрекъснато подобрение, по приятелски, от японската индустрия за <Вашето име, работа или бизнес>"

Лекторът ни е компютърен инженер с почти 20 годишен опит, повечето от който е придобил в автомобилната електроника - област в която качеството и непрекъснатото подобрение са задължителен обект на формален подход.

Понастоящем, разработва софтуер и електроника, и провежда обучения, чрез фирмата си Ембедео ЕООД. Работил е в България и Ирландия, където изпитва положителния ефект на "Келтския тигър" - силен възход на ирландската икономика.

Завършил е "Компютърна техника и технологии" в Технически Университет (ТУ) Варна през 1998, а преди това - "Електронна техника, промишлена електроника" в Техникум по Механотехника в Търговище.

П.П. Поради доброволните намерения на организаторите и лекторите, събитието е достъпно за всеки който желае да го посети. Но местата са ограничени, за това молим да си вземете безплатен билет.


Share with friends

Date and Time

Location

bar Abordage

22 ulitsa "Veslets"

1000 Sofia

Bulgaria

View Map

Save This Event

Event Saved