Иновациите: поглед в бъдещето - София

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

S*bar

bul. "Nikola Y. Vaptsarov" 6

София

Bulgaria

View Map

Event description

Description

Заповядайте на отворения семинар на „Иновация в действие“ на 24 януари 2018 г. от 18:30 часа в София, за да чуете примери и добри практики за приложни иновации у нас.

Наши специални гости ще бъдат Любомир Янчев и Кирил Митов, посланици на „Иновация в действие“ в темите Ефикасно използване на ресурсите и Образование.

На 20 годишна възраст Любомир Янчев разработва устройството за умно управление на климатици „Мелиса“ - начинание, което за три години прераства в цяла серия от устройства за умен дом. Неговата технологична компания MClimate има офиси в четири държави и дистрибуторска мрежа в тридесет и две.

Кирил Митов също е предприемач и основател на училище по роботика „Robopartans”. Той е един от първите в страната, който развива роботиката в България, а чрез платформите за онлайн обучения по роботика “Robopartans” е и в над 52 страни по целия свят.

Ще имате възможност да се срещнете и с г-н Спирос Номикос, изпълнителен директор на Солвей Соди, инициатор на "Иновация в действие" и г-н Тим Курт, изпълнителен директор на Аурубис България, основен партньор на инициативата.

Ще чуете историята и на една от победителките на Иновация в действие 2016, Катерина Ценкуловска и нейната мобилна образователна пъзел стая.

--

„Иновация в действие” цели да инвестира в млади хора в България като развива техните знания и практически умения и ги подкрепя в създаването на иновативни проекти в сферата на eфикасното използване на ресурсите, образованието и дигиталната трансформация на българската култура и традиции. За повече информация: www.innovationinaction.eu

Date and Time

Location

S*bar

bul. "Nikola Y. Vaptsarov" 6

София

Bulgaria

View Map

Save This Event

Event Saved