Free

Иновациите: поглед в бъдещето - Варна

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Swiss-Belhotel Varna

bul. "Knyaz Boris I" 111

Varna

Bulgaria

View Map

Event description

Description

Заповядайте на отворения семинар на „Иновация в действие“ на 23 януари 2018 г. от 18:30 часа във Варна, за да чуете примери и добри практики за приложни иновации у нас.

Наш специален гост ще бъде DIA – младата българска певица, която е посланик на „Иновация в действие“ на темата Дигитална трансформация на българската култура и традиции. DIA смесва фолклор и хитова електронна музика. Парчетата й се завъртяха по радиостанциите в над 20 страни в Европа, Азия и САЩ, а списание Vice-Италия написа материал за нея, наричайки я "Богинята от другата страна на Европа".

Ще имате възможност да се срещнете и с г-н Спирос Номикос, изпълнителен директор на Солвей Соди, инициатор на "Иновация в действие" и г-н Тим Курт, изпълнителен директор на Аурубис България, основен партньор на инициативата.

Ще чуете историите на победителката на Иновация в действие, Христина Христова и нейните идеи за спасяването на пчелите, както и финалиста Злати Вълчев.

--

„Иновация в действие” цели да инвестира в млади хора в България като развива техните знания и практически умения и ги подкрепя в създаването на иновативни проекти в сферата на eфикасното използване на ресурсите, образованието и дигиталната трансформация на българската култура и традиции. За повече информация: www.innovationinaction.eu

Share with friends

Date and Time

Location

Swiss-Belhotel Varna

bul. "Knyaz Boris I" 111

Varna

Bulgaria

View Map

Save This Event

Event Saved