4 jaar Splḗn

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

CLUB WIT

802 Ottergemsesteenweg Zuid

9000 Gent

Belgium

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Event description
4 jaar Splḗn

About this Event

▬▬▬ 4 jaar Splḗn ▬▬▬

Liefste Splén,

Hier zijn we weer: ons vierde levensjaar! Ontsproten uit een puberale fantasie, zijn we ondertussen gegroeid tot een uit de kluiten gewassen liefdesbaby. Ik denk aan je glimlach tijdens de laatste magische uurtjes, het enthousiasme tijdens San Soda en de immer onbezonnen danspasjes. Met veel genoegen nodig ik je uit met een line up die je nog het meest jarig zal laten voelen.

Tijd om de essentie van de afgelopen jaren samen te vatten in één van de leukste avonden van het jaar!

▬▬▬ Kabinet der Muziekfreaks ▬▬▬

㋡ Casper Tielrooij || Dekmantel, Nl.

Een Nederlander die de laatste tijd ons hart heeft veroverd. Casper Tielrooij is dé man achter het befaamde Dekmantel-festival en reist daarnaast nog, solo of onder zijn dj-alias Dekmantel Soundsystem, de wereld rond met zijn platentas vol liefde. Hij mixt genres sneller aan elkaar dan je met je ogen kunt knipperen en gaat je virtuoos onderdompelen in een dampende stoofpot vol energieke ritmes. Kortom: vuurwerk!

㋡ Suzanne Kraft || Melody as Truth, Nl.

Suzanne Kraft groeide op onder de zon van Californië en belandde op latere leeftijd middenin de bruisende scene van de Nederlandse hoofdstad. Het duurde niet lang alvorens hij een spin in het web van de Amsterdamse nacht werd dankzij zijn release bij toplabels als Rush Hour. Zelf ziet hij zich als een "saboteur", en dat betekent doorgaans dat hij je met bijzonder veel gevoel ongepolijste rafelhouse voorschotelt om onderweg uitstappen te maken naar alles van duistere disco tot techno, met een hintje L.A. funk.

㋡ Juice Blenders || WeCanDance, Be.

Als er een discowalhalla bestaat, dan is Nico Juice er kroonprins. Deze goedlachse vinyl-ambassadeur draait al sinds wij kunnen kruipen en weet als geen ander hoe tropische zouk en verloren gewaande disco samen te smelten tot een uniek geheel. Smaakt dit al naar meer? Dat dachten wij ook, ja.

㋡ Felix Claus || Splḗn, Be

Splḗn zou Splḗn niet zijn zonder dat minimaal een van de geestelijke vaders er achter de draaitafels zou kruipen. Dit jaar sluit Felix Claus de keet af, en je weet wat dat betekent: een paar uur dance floor destruction met een selectie die de diepste krochten van Chicago, Detroit en Brazilië verkent.

▬▬▬ Tweede zaal: Poésie Noire ▬▬▬

㋡ Zozo || Lentekabinet, Tr.

Nigar Zeynep is met recht één van de meest veelbesproken talenten die de Turkse underground rijk is. De jonge Dj, die je kent als Dj Zozo, gooide hoge ogen met statisch geladen sets bij oa. Lentekabinet en Waking Life, waar ze spacende electronica, IDM en slowmo-techno prachtig aan elkaar rijgt. Houd haar in de gaten, dit is er eentje voor de toekomst.

㋡ Aroh || Crevette Records, Be.

Crevette-teamlid, ½ van het Kontakt-label en “The Word”-Radio resident. De Brusselse Aroh is een bezige bij en zonder twijfel één van de stuwende krachten van de bloeiende muziekscene in onze hoofdstad. Recent maakte hij een reis rond de wereld en is eindelijk terug op Belgische bodem – gelukkig heeft hij onderweg tijd gevonden om halt te houden bij verschillende rommelmarkten. Met een ongekende spanwijdte aan genres neemt hij ons op onze verjaardag onder zijn vleugels.

Share with friends

Date and Time

Location

CLUB WIT

802 Ottergemsesteenweg Zuid

9000 Gent

Belgium

View Map

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Save This Event

Event Saved