Free

Започнете сопствен бизнис : Обука за идни претприемачи

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Creative Hub Skopje

43b Bulevar Partizanski Odredi

nad NLB Banka

1000 Skopje

Macedonia, Republic of

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Содржина:

1. Бизнис идеја и бизнис план

2. Бизнис анализа

3. Планирање на стратегија

4. Маркетинг стратегија ( реално маркетинг истражување на македонски пазар)

5. Финансиско планирање: Бизнис модел за Македонија (поврзување и истражување на сите извори на средства кои може да ги добиете во Македонија)

5. Евалуација на бизнис план

Додаток 1: Визитинг посета на сметководител - Како да регистрирате фирма?

Додаток 2: Визитинг посета на адвокат - Како да подготвите договор за работа ? Кои се следните правни чекори по регистрирање на фирма?

Додаток 3: Визитинг посета на банкар - Дали навистина Ви треба кредит за финансирање на Вашата идеја?

Времетраење на семинарот е 5 дена.

Со овој купон се пријавувате за учество а уплатата се врши на жиро сметка на Creative Hub или во просториите на центарот.

Цената на овој курс е 2999 МКД.

Share with friends

Date and Time

Location

Creative Hub Skopje

43b Bulevar Partizanski Odredi

nad NLB Banka

1000 Skopje

Macedonia, Republic of

View Map

Save This Event

Event Saved