Free

Конференция Бизнесът отвътре

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Inter Expo Center - Tsarigradsko shose

147, Tsarigradsko shose blvd

1784 Sofia

Bulgaria

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Нови Стандарти за устойчиво Развитие

или как да намалим грешките, като приложим на практика успехите на другите


Бизнесът отвътре е събитие, насочено изцяло върху ползите за бизнеса Ви. Ние ценим времето, затова сме се постарали в един ден да Ви предоставим най-новото и същевременно най-полезното в редица актуални бизнес сфери. Презентациите ще Ви донесат както съществени вътрешнофирмени ползи, така и неограничените възможности за излизане на нови пазари.

И тъй като всяка бизнес функция е важна за нас, ще ви преведем през изпитани световни, но често пъти нови за бизнеса в България тенденции в разнообразни бизнес теми – от продажби, през управление на човешки ресурси, социални придобивки и подобряване на взаимоотношенията с клиенти и партньори. Защото знаем, че за един добър мениджър е необходима професионална експертиза и глобален поглед, както и знания и умения за управление на усилията на колеги и служители.

  • Знание и иновации
  • Стратегически подходи и бизнес модели
  • Мотивационни политики
  • Екипна комуникация
  • Търговски политики и Системи за управление…

… са само част от темите (виж пълна програма)

Елате и разберете как можете да оптимизирате процесите в компанията си, да спечелите предимство пред конкурентите си, да подобрите екипната комуникация и дух и да изградите трайни взаимоотношения с клиентите си.


Даваме малко, но променяме много!

Всеки от нас е бил на кръстопът в кариерното си развитие или пък е губил мотивация поне веднъж. Затова ние от Business Insight решихме да предоставим БЕЗПЛАТНИ БИЛЕТИ на първите 30 студента, които ни пишат. Вярваме, че присъствието на такъв тип конференции е много ценно за студентите, тъй като имат възможност да създадат ценни контакти, темите от презентациите са актуални и се дават обсъждат от реални бизнес казуси.

Как да получите своя безплатен билет за конференцията?

Изпратете имейл със снимка на студентската си книжка или друг документ на email vesela.kavroshilova@balkanservices.com с Име, Фамилия, Телефон и информация от кой университет и специалност сте. Побързайте, само първите 30 човека ще получат безплатен билет.

Share with friends

Date and Time

Location

Inter Expo Center - Tsarigradsko shose

147, Tsarigradsko shose blvd

1784 Sofia

Bulgaria

View Map

Save This Event

Event Saved