Free

Курс обучение - “КАК ДА УПРАВЛЯВАМ ЕМОЦИИТЕ СИ ЧРЕЗ НЛП?”

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Sofia

ул. Козлодуй 100

Sofia

Bulgaria

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Обучителна група от 10-ти октомври до 28-ми ноември (20 ЧАСА) 8 срещи – група до 8 човека.

Тема: “КАК ДА УПРАВЛЯВАМ ЕМОЦИИТЕ СИ ЧРЕЗ НЛП?”

Невро-лингвистично програмиране е метод, създаден през 70-те години на 20-ти век от д-р Ричард Бандлър и Джон Гриндер.

– Много мощни техники, средства и стратегии, чрез които ние поемаме контрола над своя мозък, като управляваме собствената си неврологична система, а не тя да управлява нас. Пренастройваме нашия ум. Взлизаме от едно емоционално състояние в друго емоционално състояние много бързо.
– Възможности за избор, относно начина, по който реагираме. Фокусът е не какво ни се е случило, а какво мислим за случилото се.
– Свободата да избираме кой и какъв искам да бъда. Няма хора без налични ресурси. НЛП търси и открива тези ресурси, за постигане на успех и на желаните цели.
– Няма провал, има само обратна връзка. Получаваме или резултата, към който се стремим, или извинения. НЛП казва – “Във всеки един момент ТИ можеш да бъдеш ДРУГ и да имаш НОВ живот”.

Животът ни се променя постоянно и ние трупаме опит, знания, умения. За да сме адекватни на всичко променящо се, имаме нужда често от нов поглед, от нова гледна точка, от промяна на старите закостенели убеждения и навици. Чрез невро-лингвистично програмираме стигаме до нови и нови пластове вътре в нас, чрез които се учим да казвам все по-мощно “ДА” на себе си, вместо да продължаваме да реагираме остро и да се изразяваме негативно.

Истинските прозрения в човек идват от директно наблюдение посредством петте си сетива като присъства тук и сега, без страх или предразсъдъци. По-често мисленето и анализирането ни върти в кръг, зацикля ни, докато съзерцанието, наблюдаването раждат нова информация за нас, за хората и за света около нас.

ЗА КОГО Е ТОВА ОБУЧЕНИЕ?

- За всеки, който иска да подобри качеството си на живот, да реализира целите си, да привлича точните съюзници и приятели;

- За всеки, който иска да се развива личностно, да работи със себе си без страх, да осъзнае какво пречи на същността му да се прояви, да преживее разширени състояния на съзнанието;

- За всеки, който е готов да се впусне в едно ново предизвикателство, да участва в групова работа, да се запознае с нови хора, да излезе от негативните склонности на ума като насочи вниманието си към ресурсите по справяне в себе си.

ПРОГРАМАТА:

  1. Как да развиваме фокуса си. Пирамидата на Р. Дилтс. Основни предпоставки в НЛП модела. Сензорни системи – видове и как да ги развиваме.
  2. Демонстрации през VAK. Таблица на патерните.
  3. Преход на езика през VAK. Report – параметри. Активно слушане. Рефрейминг.
  4. Калибриране, наподобяване, разграничаване, водене. Свободно държане.
  5. Спомени – упражнения през V, A, K, AD. КОТВИ. Видове котви. Поставяне на котви.
  6. Емоционална интелигентност. Визуално сливане. Поставяне на цел. SWISH PATTERN, 6 – стъпков рифрейминг
  7. Техника за кенетично закотвяне. Визуализация, асоциация, дисасоциация, мотивация, натрапчивост.
  8. Демонстрации и изпит.

ВСЕКИ УЧАСТНИК ЩЕ ПОЛУЧИ УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ЗАВЪРШЕН КУРС НА ОБУЧЕНИЕ!

КОГА: от 10-ти октомври до 28-ми ноември (всеки вторник) от 19:00 до 21:30ч.

КЪДЕ: гр. София, ул. “Козлодуй” № 100

ЦЕНА: 35.00 лв. на посещение. Ако се плати цялата сума, цената е 250.00 лв.


Важно: Дори да се пропусне 1 посещение, то също се заплаща.

ВОДЕЩ: Светла Трифонова – НЛП терапевт www.svetlushall.wordprss.com

За записване: Тел: 0888927870, 0885129269; Е-mail: svetlushall@gmail.com

Мнения от участници в провел се курс на същата тема септември – ноември 2016г.:

“Искрено ти благодаря, за невероятната атмосфера и прекрасните преживявания, които създаваш! … По време на разговорите с теб и дори от самото ти присъствие, изпитвам огромно доверие и знам, че съм в добри ръце!
Благодаря ти, Светла!
С огромно уважение, Марин”

“Аз съм много доволна от курса. Успях да разбера и работя за проблеми и качества, които искам да развия. Водещата е чудесна, с усет за всеки един и индивидуална работа с нас в групата. Доволна съм! Вече препоръчвам курса и водещата на своите приятели!” Валентина Стоянова – кинезитерапевт и йога инструктор

“Курсът е много добре структуриран. Последователен и ангажиращ вниманието ни, като е представен във вид на игри, с практически упражнения. Водещата е винаги усмихната, приветлива и ме въвежда в състояние на бързо учене, възприемане и осъзнаване. Този курс дава основни познания за НЛП, които ми помагат в процеса на самоосъзнаване, който не завършва с края на този курс. Огромни благодарности на водещата!!!” Марин Минчев

“Благодаря ти, за прекрасните умения, на които ни учиш и за вълшебните моменти, които преживяхме с теб! Осъзнавам, че НЛП е много силен инструмент и той ще ми помогне да постигна истинското щастие!” М. Ст. М.


images4ZM252NB

Share with friends

Date and Time

Location

Sofia

ул. Козлодуй 100

Sofia

Bulgaria

View Map

Save This Event

Event Saved