€37.32 – €186.81

Ενεργοποίηση Δύναμης©

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

ΕνΕλπίς©, Χώρος σεμιναρίων αυτογνωσίας & υλοποίησης στόχων,

Ροβέρτου Γκάλλι 9

Αθήνα

Ακρόπολη, 117 42

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Σημαντική Διευκρίνηση: Ισχύουν οι παρακάτω ημερομηνίες Ενεργοποίησης & όχι εκείνες που προτείνει ο ιστότοπος. Με την κράτηση σας αναφέρετε ποια ημερομηνία σας ενδιαφέρει.

Ημερομηνίες επόμενων Ενεργοποιήσεων Δύναμης©:

Ενεργοποίηση Δύναμης© Σεπτεμβρίου: Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, 19:00 - 22:00

Ενεργοποίηση Δύναμης© Οκτωβρίου: Κυριακή 1 Οκτωβρίου, 10:30 - 13:30

Ενεργοποίηση Δύναμης© Νοεμβρίου: Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, 19:00 - 22:00

Ενεργοποίηση Δύναμης© Δεκεμβρίου: Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, 17:30 - 20:30

Λίγα λόγια σχετικά με το τι εννοούμε όταν μιλάμε για την Ενεργοποίηση Δύναμης© και γιατί αυτό αφορά την υλοποίηση των στόχων σας και των πιο μεγάλων επιθυμιών σας.

Η νευροεπιστήμη μας ενημερώνει ότι ο μέσος σύγχρονος άνθρωπος ζει και καθοδηγεί τη ζωή του, τα οικονομικά του, τις σχέσεις του και την οικογένεια του αντλώντας πληροφορία από ένα πολύ μικρό μέρος του δυναμικού του εγκεφάλου του.

Ποιο συγκεκριμένα, όταν πρόκειται για να πάρουν μια σημαντική απόφαση, πάνω από το 80% των ανθρώπων εκμεταλλεύονται μόνο το μέρος του εγκεφάλου που ονομάζεται Νεοφλοιός και δεν γνωρίζουν πώς να έχουν πρόσβαση στον Μεγάλο Υλοποιητή που έχουμε μέσα μας, τον Ερπετοειδή Εγκέφαλο.

Ενδεικτικά, είναι χρήσιμο εδώ, να αναφέρουμε ότι κάθε φορά που ζητάμε από τον εαυτό μας να πάρει μια απόφαση ή να πραγματοποιήσει ένα στόχο, ο Νεοφλοιός μας διαθέτει 100 κύτταρα το δευτερόλεπτο, ενώ ο Ερπετοειδής εγκέφαλος μας διαθέτει 6,000,000,000/sec (ναι καλά διαβάσατε, 6 τρις!) στη διαχείριση και την υλοποίηση των στόχων μας.

Ωστόσο, αφού τα αποτελέσματα είναι τόσο εξαιρετικά, γιατί δεν χρησιμοποιούμε όλοι τον Ερπετοειδή μας σε καθημερινή βάση;

Η αιτία είναι το ότι για να «ακούσουμε» το μήνυμα που έχει για εμάς κάθε φορά, θα πρέπει να γνωρίζουμε τις τεχνικές που μας επιτρέπουν να έχουμε πρόσβαση στην έδρα του, δηλαδή στο υποσυνείδητο.

H Αυτογνωσία και ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός μας έχουν δώσει πλέον τα εργαλεία να το κάνουμε αυτό και έχουν ήδη βοηθήσει και βοηθούν καθημερινά πολύ κόσμο να Ενεργοποιήσει τη Δύναμη του και να ξεφύγει από τους προγραμματισμούς φτώχειας, έλλειψης και αποτυχίας που μπορεί να έχουν αποτυπωθεί στο υποσυνείδητο του.

Η τέχνη της Υλοποίησης Στόχων έγκειται στο να μάθετε τις τεχνικές που μπορούν να ενεργοποιήσουν τον Μεγάλο Υλοποιητή σας, τον ερπετοειδή εγκέφαλο, και να τον προγραμματίσουμε έτσι ώστε να οργανώνει την υλοποίηση των στόχων σας ως μέρος της καθημερινής σας λειτουργίας.

Σκεφτείτε τι αλλαγή θα έφερνε στη ζωή σας το να μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην πληροφορία που σας δίνουν τα 6,000,000,000 κύτταρα το δευτερόλεπτο αυτής της πανίσχυρης μηχανής που έχουμε στο μυαλό μας

Σκεφτείτε την άνοδο στα οικονομικά σας, στις σχέσεις σας με την οικογένεια, στην προσωπική σας ζωή, στον ελεύθερο χρόνο σας και στην συνολική ποιότητα της ζωής σας.

Καιρός όμως για δράση. Το πρώτο βήμα Ενεργοποίησης Δύναμης© για εσάς, σας ξεκινάει τώρα.

Δομή Ενεργοποίησης Δύναμης©

Ξεκινάμε με ασκήσεις που ενεργοποιούν το υποσυνείδητο.

Συνεχίζουμε με ασκήσεις που απευθύνονται στην οργάνωση και τακτοποίηση του Νεοφλοιού

Στη συνέχεια κάνουμε ασκήσεις που ενισχύουν την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία.

Κλείνουμε με ασκήσεις του υποσυνειδήτου που βάζουν σε πορεία επιτάχυνσης την υλοποίηση των επιθυμιών σας.

Σημαντική συμβουλή:

Η Ενεργοποίηση Δύναμης λειτουργεί αρθροιστικά. Συνίσταται και χρειάζεταιψη τακτική συμμετοχή για μια περίοδο τουλάχιστων μερικών μηνών έτσι ώστε να μπορέσει να επαναπρογραμματιστεί το υποσυνείδητο στην ομαλή ροή υλοποίησης στόχων.


* Διαδικασία Κράτησης Θέσης:*

Mπορείτε να κάνετε την κράτηση της θέσης σας μέσω eventbrite.

Για να κρατήσετε τη θέση σας μέσω τραπέζης, χρειάζεται να καταβάλετε το αντίστοιχο ποσό στον λογαριασμό που δίνεται παρακάτω, και στη συνέχεια να αποστείλετε το αποδεικτικό ή τον αριθμό λογαριασμού, μαζί με το όνομα σας στη διεύθυνση elina@lifecoachelina.com

Λογαριασμός Τραπέζης:

Εθνική Τράπεζα

Aριθμός λογαριασμού 197/604645-29,

ή μέσω ίντερνετ με iban: GR9201101970000019760464529

Δικαιούχος: Γιαχαλή Ελισάβετ

* Πολιτική αναβολών:*

Σε περίπτωση εκτάκτου γεγονότος η συμμετοχή σας μπορεί να μεταφερθεί για την επόμενη Ενεργοποίηση Δύναμης. Σημαντική προϋπόθεση είναι η ενημέρωση τουλάχιστον 5 ημερών ΠΡΙΝ την ημέρα του σεμιναρίου, έτσι ώστε να μπορεί να διατεθεί η θέση σε κάποιον άλλον.

Σημαντικές σημειώσεις:
1. Το τμήμα έχει περιορισμένο αριθμό θέσεων (12 - 15) και ενδέχεται να εξαντληθούν οι θέσεις σύντομα.
2. Το σεμινάριο προορίζεται για την προσωπική ανάπτυξη των συμμετεχόντων και δεν έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή μέρους ή ολόκληρου του σεμιναρίου για εμπορικούς σκοπούς, σε τάξη ή σεμινάρια ή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6945 460088

elina@lifecoachelina.com

________________________________________*________________________________________

Short Bio:

Elina Giachali, featuring among the 20 world entrepreneurs in the book Your Path to Business Success by H. Fox, is a coach, speaker, writer and entrepreneur who believes that positive change is a raw talent we all have. All it needs is for this talent to be turned into a skill. She has been teaching and training people for more than 15 years. She has been coaching them towards their own path to life and business success, for more than 7. She has a coaching experience of more than 1,500 hours. She has motivated crowds of more than 500 people. She is highly interested in decoding the human brain as a means of motivating people to unstuck from their own stuckness. She uses an eclectic method of work, combining her deep knowledge from various fields. From neuroscience, marketing and life coaching, to more subtle ideas like NLP, Ancient Greek Philosophy and spirituality.

Share with friends

Date and Time

Location

ΕνΕλπίς©, Χώρος σεμιναρίων αυτογνωσίας & υλοποίησης στόχων,

Ροβέρτου Γκάλλι 9

Αθήνα

Ακρόπολη, 117 42

View Map

Save This Event

Event Saved