Free

Какво е всъщност стреса?

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Timshel Yoga

6 Breza str

Lozenec, Sofia

Bulgaria

View Map

Event description

Description

Много хора са чували и говорят за стрес, но малко от тях знаят, какво всъщност е това. А как да се справим с нещо, което не познаваме? Елате да се запознаете със стреса. Ще ви представим неговите сестри умората, раздразнителността и напрежението. Ще си поговорим защо ги има и как да се сприятелим с този естествен физиологичен процес. Замисляли ли сте се, че без стрес….щяхте да сте мъртви вече? Тогава се замислете….

Ще разгледаме заедно, какво е стрес и как ни влияе. Ще ви покажем техники как да се справяте с това състояние. Ще ви научим как да оставате балансирани без да се изнервяте.

Очакваме ви на 06.06.2017 (от 18:30) или на 17.06.2017 (от 13:00) в залата на Тимшел Йога център на ул.Бреза 6 в кв. Лозенец, гр.София. (0899064091 ; timshel.yoga@gmail.com)

Цена: 20 лв. - само с предварително записване и заплащане в Тимшел йога, на tonya@therapybowen.com или на 0899 525470

Предвидили сме здравословна храна и освежаващи напитки. Препоръчваме удобни спортни дрехи.

Водещ : Тоня Благоева

Тоня Благоева е Боуен терапевт, масажист, йога инструктор, констелатор и… майка на две деца. В терапевтичната си практика се е сблъскала с различни оплаквания и е помогнала на много хора. Открила е, че основен причинител за повечето оплакване са страничните ефекти на стреса – стреса вкъщи, стреса на работа, стреса в училище. Тоня има за цел да помогне на възможно най-много хора да се преборят с ежедневните проблеми, за да им остане време за по-важните неща в живота.

Научете повече за Тоня Благоева на : www.therapybowen.com

Share with friends

Date and Time

Location

Timshel Yoga

6 Breza str

Lozenec, Sofia

Bulgaria

View Map

Save This Event

Event Saved