Free

Социални понеделници

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Бар Петък

ул. Ген. Йосиф Гурко 10

Sofia

Bulgaria

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

С наближаването на лятото предстои десетото, и последно за този сезон издание на "Социални понеделници"! Отново наш домакин ще е бар "ПЕТЪК", а на гости ще ни бъдат Обединени Идеи за България, Инициативата "За безопасни детски площадки" и Holiday Heroes! Ще си говорим за проактивност, съпричастност, доброволчество и въобще всякакви хубави неща.
Като за десето издание сме Ви подготвили и бонус-изненада - освен трите представящи се организации ще си говорим с д-р Marina Stefanova за новия й проект CSR AdviceBox Series и за това колко е важна корпоративната социална отговорност за съвременния социално ангажиран бизнес.
Очакваме Ви през юни за едно вдъхновяващо начало на седмицата!

-------
Бизнесът отдавна има своите нетуъркинг събития. Време е и неправителственият сектор да има своите! Социалните понеделници са такова събитие - място, на което хората с добри каузи да получат трибуна за представяне на дейността си, и да срещнат съмишленици, включително сред бизнеса и гражданите на град София.

Форматът на събитието ще включва:
- представяне на три добри каузи в рамките на половин час;
- неформален нетуъркинг.

В двумилионен град да срещнеш правилните хора е особено голямо предизвикателство, но и носи особено голямо удовлетворение. Заповядайте за една среща с млади, активни и вдъхновяващи хора, която ще Ви зареди (най-малко) за месец напред!

Това събитие е за Вас, ако:
- сте социално ангажиран човек и си търсите кауза, която да разпознаете като своя;
- сте гражданин на София, който открай време си задава въпроса какво точно правят неправителствените организации и хората зад тях, и защо всъщност го правят;
- искате да развивате корпоративна социална отговорност в собствения си бизнес или в компанията, за която работите, и търсите подходяща кауза, която да подкрепите;
- сте вече част от неправителствена организация и си търсите сродни души, с които да развивате по-мащабни и значими проекти.

Защото заедно можем да постигнем велики дела!

За повече информация и заявяване на участие: http://socialmondays.jci.bg/upcoming/

Share with friends

Date and Time

Location

Бар Петък

ул. Ген. Йосиф Гурко 10

Sofia

Bulgaria

View Map

Save This Event

Event Saved