Free

Multiple Dates

Социални понеделници

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Бар Петък

ул. Ген. Йосиф Гурко 10

Sofia

Bulgaria

View Map

Event description

Description

Лятото отмина и ние отново сме тук за втори сезон на "Социалните понеделници"! С леко обновена визия, но все същата мисия - да срещаме добрите каузи на София помежду им, с бизнеса и гражданите.

Ние и приятелите ни от "Заедно в час" ще Ви очакваме на 18 септември, от 19:00 часа, в бар "ПЕТЪК", които отново са наши домакини. На гости ще ни бъдат Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE), Фондация „Каузи и Форум КЛЮЧ, с които ще си говорим за лятно вдъхновение и есенни проекти, за гражданство, предприемачество и доброволчество!

-------
Бизнесът отдавна има своите нетуъркинг събития. Време е и неправителственият сектор да има своите! Социалните понеделници са такова събитие - място, на което хората с добри каузи да получат трибуна за представяне на дейността си, и да срещнат съмишленици, включително сред бизнеса и гражданите на град София.

Форматът на събитието ще включва:
- представяне на три добри каузи в рамките на половин час;
- неформален нетуъркинг.

В двумилионен град да срещнеш правилните хора е особено голямо предизвикателство, но и носи особено голямо удовлетворение. Заповядайте за една среща с млади, активни и вдъхновяващи хора, която ще Ви зареди (най-малко) за месец напред!

Това събитие е за Вас, ако:
- сте социално ангажиран човек и си търсите кауза, която да разпознаете като своя;
- сте гражданин на София, който открай време си задава въпроса какво точно правят неправителствените организации и хората зад тях, и защо всъщност го правят;
- искате да развивате корпоративна социална отговорност в собствения си бизнес или в компанията, за която работите, и търсите подходяща кауза, която да подкрепите;
- сте вече част от неправителствена организация и си търсите сродни души, с които да развивате по-мащабни и значими проекти.

Защото заедно можем да постигнем велики дела!

Share with friends

Location

Бар Петък

ул. Ген. Йосиф Гурко 10

Sofia

Bulgaria

View Map

Save This Event

Event Saved