Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

American Corner Bitola

7000 Bitola

Macedonia, Republic of

View Map

Event description

Description

АГЕНДА

Награда за социјално претприемништво- Social Impact Award 2017

Работилница: Генерирање на идеи

20.03.2017 (понеделник)

Американско катче Битола

18:00- 18:15 Отворање и очекувања- Марија Матовска

18:15- 18:45 Што е тоа социјално претприемништво? – Марија Матовска

18:45- 19:30 Фабрика на идеи – Марија Матовска

19:30- 19:45 Награда за социјално претприемништво - Social Impact Award Macedonia 2017- Марија Матовска

19:45- 20:15 Излагање на Барбара Садовска- тим лидер на проектот Fostering Social Entrepreneurship| co- founder Barka foundation Poland

20:15- 15:30 Локални активности во Битола- претставници на Американското катче Битола и Форум 16

Date and Time

Location

American Corner Bitola

7000 Bitola

Macedonia, Republic of

View Map

Save This Event

Event Saved