Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Фонд за иновации и технолошки развој, Контакт канцеларија на Рекорд

ул.Димитрие Чуповски, бр. 8

Скопје

Macedonia, Republic of

View Map

Event description

Description

АГЕНДА

Награда за социјално претприемништво- Social Impact Award 2017

Работилница: Генерирање на идеи

13.03.2017 (понеделник), Фонд за иновации и технолошки развој, Скопје

13:00- 13:15 Отворање и очекувања- Марија Матовска

13:15- 13:45 Што е тоа социјално претприемништво? – Марија Матовска

13:45- 14:30 Фабрика на идеи – Марија Матовска

14:30- 14:45 Награда за социјално претприемништво - Social Impact Award Macedonia 2017- Марија Матовска

14:45- 15:00 Презентација на победничко решение Награда за социјално претприемништво- Social Impact Award 2016 – Љубомир Стојчески „Фрешис“

15:00 – 15:15 Промоција на инструментот: Кофинансирани грантови за новоосновани трговски друштва „старт-ап“ и „спин-оф“, Фонд за иновации и технолошки развој

15:15- 15:30 Прашања и одговори

Date and Time

Location

Фонд за иновации и технолошки развој, Контакт канцеларија на Рекорд

ул.Димитрие Чуповски, бр. 8

Скопје

Macedonia, Republic of

View Map

Save This Event

Event Saved