3 Months Of Darkness* Musta Orkidea (FIN)
€11.74
3 Months Of Darkness* Musta Orkidea (FIN)

3 Months Of Darkness* Musta Orkidea (FIN)

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Hard Rock Cafe

21 Aleksanterinkatu

00100 Helsinki

Finland

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

* 3 Months of Darkness @ Hard Rock Cafe Helsinki *, which is a Rock & a Heavy Metal orientated Friday club bringing Finnish & International stars to the stage each and every week.


Musta Orkidea (FIN)


Noora Virtanen – Vocals

noora

Noora Virtanen on Musta Orkidea-yhtyeen konservatorioitu vokaalilähde. Laulajattaremme on aktiivinen musiikinkuuntelija ja omaa ikäänsä nähden lähes häiriintyneen musiikkimaun. Lisäksi Norppa on orkesterimme vahtikorva, joka mahtuu pituudestaan huolimatta tarvittaessa yllättävän pieneen tilaan. Kurpalle voi tarjota kotiruokaa ja puhua latinaa murteella.


Pasi Nousiainen – Bass

pasi

Nousiaisen Pasi on Musta Orkidea-yhtyeen raskas Pastorius. Karjalanpaisti ja piirakka miehen tiellä pitää. Norman Bassimme hekumoi keikkalauteilla ja ihannoi Elvistä ja Mozartia. Tämän lisäksi hän unelmoi pääsevänsä järvenrannalle kesäiltaan fiilistelemään langattomasti tai kiertelemään muuten vaan maalimaa. Nortti on myös silmäpeliä harrastava herkkuperse, joka ei koskaan tule kyllästymään merkkareihin!


Mika Romppanen – Guitar

mika

Mika ”Möykkä” Romppanen on Musta Orkidea-yhtyeen oma Jedi jonka moottori käy punaviinillä, jägermaisterilla ja mummon kaalikääryleillä! Rummukainen on mieltynyt raskaampaan musiikkiin, mutta nautiskelee säännöllisesti myös tunteikasta tanssimusiikkia. Tämä keksijämestari tahtoisi erämaahan eksyessään seuraansa itse oppi-isänsä MacGyverin… Masassa parasta on kaksimielinen huumorintaju ja erinomainen tarkkuus sormityöskentelyssä.Miika Romppanen – Guitar

miika

Miika “Waterboy” Romppanen on Musta Orkidea-yhtyeen oma lähes ammattitason taskubiljardisti. Tämä monipuolinen sunnuntai-ajelijoita karsastava tiluttaja on elämää rakastava juustopallojen ystävä. Romppadeath on intohimoinen raskaanmusiikin kuluttaja, joka viihtyy mainiosti ystävien seurassa keskustellen, olutta nauttien ja hevimeteliä kuunnellen. Rompan lavapreesenssi tuulimyllyineen loistaisi keikalla, jossa on lyhyitä vaaleatukkaisia ja vatsalääkkeeksi Fireballia. Koska Perttikään ei syö omenoita.


Mika Lahelma – Drums

mikalahelma

Mika Lahelma tuo Musta Orkidea-yhtyeen vaativa kapellimestari ja suunnannäyttäjä Sibeliuksen jalanjäljissä. Tämän manalan mahtimiehen tarkasta työskentelystä patteriston takana olisi ylpeä itse Julius Caesar. Lahiksen pohjalaisen luonteen vivahteet ovat käsin kosketeltavissa eikä hän juurikaan pidä roudaamisesta. La Helma pullistuttelee raavaiden käsivarsiensa karvatuppia lattareiden sijaan Slayerilla, Stingillä ja U2:lla ja käynnistää rumpupatteristonsa kylmällä maidolla ja lihaisalla pizzalla. Vapaa-aikansa viettäisi tämä jylhä erämaan sankari John Lennonin kanssa pohdiskellen orkesterimme sovituksia tasolle, joka mullistaisi lavatanssit täysin uudelle, Musta Orkideamaiselle hysterialle.https://www.youtube.com/watch?list=PLys6vs5hVyctehSZd0yWRxzIecQ6LpqIl&v=fUMXACVHpFY

http://www.mustaorkidea.com/


Bookings worldwide through Susan / sunnysideuppromotions@gmail.com

Share with friends

Date and Time

Location

Hard Rock Cafe

21 Aleksanterinkatu

00100 Helsinki

Finland

View Map

Save This Event

Event Saved