218,74 kr.

Multiple Dates

3 åbne workshops om kollektiv intelligens

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Republikken

Vesterbrogade 26

1620 København V

Denmark

View Map

Event description
I foråret 2020 holder Moniquehartmann.dk og Kongruens 3 åbne workshops i København om hvordan du inddrager kollektiv intelligens på jobbet

About this Event

Datoer og temaer

• Mandag 24 februar 2020, kl.9-11 - Loyaliteter på arbejdspladsen

• Tirsdag 21 april 2020, kl.9-11 - På opdagelse efter mønstre på jobbet

• Tirsdag 5 maj 2020, kl.9-11 - Kollektiv intelligens på jobbet

Indhold

Efter en kort intro om emnet, bliver du introduceret for en relativ ny metode, som hedder organisationsopstilling. Metoden åbner op for vores kollektive (ubevidste) intelligens. Det geniale er, at den hjælper dig at få øje på noget, som du godt var klar over, men ikke havde tænkt på endnu. Derfor sker det ofte, at vi hører deltagerne sige: ”Aha! Nu ved jeg præcis hvad jeg skal gøre!”. Du vil med garanti blive inspireret!

Om temaerne

Mandag den 24. februar 2020 - Loyaliteter på arbejdspladsen

At høre til et sted er en vigtig overlevelsesmekanisme. Derfor er vi loyale overfor arbejdspladsen, kunder, kolleger, og også vores personlige værdier. Men nogle gange bliver man tvunget til at være illoyal et sted, for at kunne være loyal et andet sted.

Tirsdag den 21. april 2020 - På opdagelse efter mønstre på jobbet

”Det er nu tredje gang indenfor to år vi får en ny chef” eller ”Vi overholder aldrig dagsordenen til vores møder, hvor meget vi end prøver”. Vi undersøger hvad kunne der ligge bagved et mønster, og hvordan man kan bryde det.

Tirsdag den 5. maj 2020 - Kollektiv intelligens på jobbet

Hvad ville der ske, hvis vi omdøber gruppedynamik til kollektiv intelligens? Ville vi kunne se flere muligheder og færre problemer? Vi reagerer ubevidst på hinanden – hele tiden. Ved at acceptere det som det er – og uden at fordømme – kan vi se nye potentialer.

Share with friends

Location

Republikken

Vesterbrogade 26

1620 København V

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved