БГ сбирка декември - Заедно в Час
Free
БГ сбирка декември - Заедно в Час

БГ сбирка декември - Заедно в Час

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Google SF

345 Spear Street

San Francisco, CA 94105

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Здравейте приятели,

Заповядайте на празничното и последно за 2016 събиране, което е посветено на една скъпа за всички ни кауза - образованието на децата в България. Като посредник на Заедно в Час, ви каня да се присъедините и подкрепите тяхната мисия за осигуряване на качествено образование на всяко дете в България независимо от неговата социална и етнична принадлежност.

Нашата 30 дневна кампания Teach for Bulgaria - Fund a Teacher Initiative вече започна и цели да съберем $3,270, което е годишната осигуровка за 1 учител към програмата на Заедно в Час. Можете директно през линка да дарите, като имената на дарителите и техните компании (за корпоративни спонсори) ще бъдат споделени в социалните мрежи и ще имат възможност да рекламират услугите си на нашата страница и др. популярни в БГ общтността. С въпроси относно фондонабирането се обърнете към Павлина Янакиева на pavlina@gmail.com.

Тъй като събитието ще бъде в офиса на Google, и ще има предоставени ордьоври и питиета, входа е $25 на човек. Моля ви потвърдете предварително през ФБ за да плануваме бройката за храната.

Благодарим ви предварително за подкрепата и до скоро! Споделете събитието и доведете ваши приятели и близки, които искат да са съпричастни към каузата, независимо от тяхната националност.

Date:
12/16/16 from 6:30-10:00pm

Agenda:
6:30-7:30pm Meet and Mingle with friends
7:30-8:00pm Teach for Bulgaria / Заедно в Час Presentation and Q&A
8:00-10:00pm Holiday cheer and dancing with a view

Address: Google office (above Palomino restaurant), at 345 Spear Street, San Francisco, CA 94105.

Entry fee: $25 (includes small bites & a drink)

Share with friends

Date and Time

Location

Google SF

345 Spear Street

San Francisco, CA 94105

View Map

Save This Event

Event Saved