Free

26 Mai 2019 #EuVotez

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Romania

Romania

17

1119 Romania

Romania

View Map

Event description
#euvotezUSR 26 mai 2019

About this Event

26 mai 2019 este ziua în care ne vom trimite reprezentanții în Parlamentul European.

26 mai este data din calendar în care putem arăta că suntem cetățeni europeni, că ne cunoaștem drepturile.

26 mai este ziua în care se pot concretiza mesajele pe care sute de mii de români le-au transmis Europei din Piața Victoriei și din toate orașele țării, în ultimii doi ani.

26 mai este data în care speranța noastră, a tuturor, poate să renască.

26 mai este ziua în care vom întinde o mână Europei și vom arăta lumii că prețuim democrația, libertatea și egalitatea pe care le-am obținut în 2007.

În fața noastră se întind câteva luni de campanie în care arătăm fiecărui cetățean, al fiecărei localități din România, cât de important este să avem la Bruxelles diplomați și politicieni profesioniști.

Arătăm fiecărui cetățean cât de important este să avem susținerea partenerilor noștri pentru a avea o viață prosperă aici, acasă.

Ne reîntâlnim în stradă, în luna martie, să strângem cele 200.000 de semnături necesare pentru ca USR să poată intra în această campanie.

Vă prezentăm candidații noștri, aleși în mod democratic în USR, în care noi avem încredere că vor lupta pentru ca românii să se simtă cetățeni europeni oriunde vor alege să studieze, să muncească și să locuiască.

Vă arătăm față în față cât de important este pentru viitorul imediat al României să ieșim la vot și să avem încredere că suntem cetățeni ai Europei, cu drepturi egale!

Share with friends

Date and Time

Location

Romania

Romania

17

1119 Romania

Romania

View Map

Save This Event

Event Saved