Иновациите - инвестиция в бъдещето

Иновациите - инвестиция в бъдещето

Actions and Detail Panel

Sales Ended

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Varna

Икономически университет - Варна, зала 128

Varna

Bulgaria

View Map

Event description

Description

Иновациите са инвестиции в по-доброто бъдеще на обществото, бизнеса и околната среда. След изданието в София, продължаваме с отворен семинар на академия „Иновация в действие“ на 26 май, от 18:30 часа в Икономически университет - Варна, зала 128, гр. Варна. Елате, за да чуете примери и добри практики за приложни иновации по света и у нас.

Събитието е безплатно със задължителна регистрация на:http://innovationinactioninvarna2016.eventbrite.com

Наш специален гост ще бъде Сергей Петров, съосновател на революционната система Bee Smart Technologies – интелигентна система за пчелни кошери, които позволяват на пчеларите да имат постоянен контрол и наблюдение над пчелите и да реагират в правилния момент при възникване на проблем. Bee Smart Technologies е българският финалист на международния конкурс за социални иновации на Chivas Regal – The Venture и един от New Europe 100 Challengers на Google.

За иновации в корпоративна среда ще говорим с г-н Спирос Номикос, изпълнителен директор на Солвей Соди, инициатор на "Иновация в действие' и г-н Тим Курт, изпълнителен директор на Аурубис България, основен партньор на „Иновация в действие“. Те ще споделят успешни иновативни практики и модели в управлението на процесите и хората от практиката.

Ще разберете повече как и защо да се включите в безплатна академия и състезание „Иновация в действие“ в София, Варна и онлайн. Ще се срещнете и с участници и победители от миналогодишното издание на инициативата. „Иновация в действие” цели да инвестира в млади хора в България като развива техните знания и практически умения и ги подкрепя в създаването на иновативни проекти в сферата на технологичните и социални иновации, здравословния живот и безопасността.

За повече информация: www.innovationinaction.eu

Date and time

Location

Varna

Икономически университет - Варна, зала 128

Varna

Bulgaria

View Map

Save This Event

Event Saved