€80

24 uurs horizonobservatie 'Samen Oogsten'

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

De Fuut

6 Zuiderstrand

2583 Den Haag

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Friends Who Are Going
Event description

Description

In goed gezelschap 24 uur naar de horizon kijken. Een etmaal lang Rust & Ruimte, tijd en aandacht. Voor de oneindigheid, voor jezelf, en voor het ongelooflijk vele moois dat je in een dag allemaal kunt meemaken.

Kiezen voor rust & ruimte, om nog eens terug te kijken op al het moois dat de zomer bracht. En vooruit naar wat je met al die rijkdom de komende tijd graag wilt aan- en uitrichten.

Praktisch
We ontmoeten elkaar een uur voor zonsondergang aan de waterpomp. Nadat we ons aan de vloedlijn hebben geïnstalleerd, maken we een vuur en eten we samen. Daarna verblijven we op het strand tot de volgende zonsondergang, genietend van de golven, de buitenlucht, de passanten en de keuze om een dag lang niets te hoeven.

Als je benieuwd bent of je deze horizonobservatie wilt meebeleven, laat dan graag via info@photologix.nl weten wat je tijdens 24 uur aan de horizon graag zou willen meemaken alvorens je officieel aan te melden.

~~

NEW HORIZONS
Deze 24-uurs horizonobservatie is inmiddels de zevende die kunstenaar Bruno van den Elshout organiseert. In 2012 fotografeerde hij een jaar lang ieder uur de Noordzeehorizon, in totaal 8.785 keer. De horizonobservatie is ontstaan in aanloop naar zijn prijswinnende boekpublicatie NEW HORIZONS, vanuit de wens om de horizon niet alleen te fotograferen, maar ook in alle veelzijdigheid te ervaren.

Meer over eerdere horizonobservaties lees je hier.

Voorgaande 24-uurs horizonobservatie 'Kiezen voor Rust en Ruimte'

Reisgenoten tijdens 24-uurs horizonobservatie 'Kiezen voor Rust & Ruimte', 5/6 juni 2017 (foto: Eric de Keizer)
Share with friends

Date and Time

Location

De Fuut

6 Zuiderstrand

2583 Den Haag

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved