€80

24 uurs horizonobservatie 'Samen Oogsten'

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

De Fuut

6 Zuiderstrand

2583 Den Haag

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Friends Who Are Going
Event description

Description

Voor de tweede keer dit jaar kun je op 20 en 21 september weer 24 uur meekijken naar de horizon. Kiezen voor rust & ruimte, om nog eens terug te kijken op al het moois dat de zomer bracht. En vooruit naar wat je met al die rijkdom de komende tijd graag wilt aan- en uitrichten.

Ten opzichte van eerdere horizonobservaties zal er bij deze editie extra aandacht zijn voor de gezamenlijkheid van de ervaring, en wat die gezamenlijkheid mogelijk maakt. We ontmoeten elkaar een uur voor zonsondergang aan de waterpomp. Nadat we ons aan de vloedlijn hebben geïnstalleerd, maken we een vuur en eten we samen. Daarna verblijven we op het strand tot de volgende zonsondergang, genietend van de golven, de buitenlucht, de passanten en de keuze om een dag lang niets te hoeven.

Als je benieuwd bent of je deze horizonobservatie wilt meebeleven, laat dan graag via info@photologix.nl weten wat je tijdens 24 uur aan de horizon graag wilt beleven. Na afstemming kun je je via deze pagina tot en met vrijdag 1 september officieel inschrijven, zodat we voldoende tijd hebben om de observatie zorgvuldig voor te bereiden.


Afbeelding door P. Nodelijk (mijn overgrootvader), 14 juli 1966

Share with friends

Date and Time

Location

De Fuut

6 Zuiderstrand

2583 Den Haag

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved