€80

24-uurs horizonobservatie Herfstequinox 2018

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Waterpomp tegenover

Duivelandsestraat 77

Den Haag

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Reis je met ons mee?

Aan het einde van de zomer, wanneer dag en nacht even lang zijn, organiseren kunstenaars Bruno van den Elshout en Hanneke van der Werf een nieuwe gelegenheid om in goed gezelschap een etmaal lang naar de horizon te kijken.

24 uur om te beleven wat er voor jou aan de horizon te beleven valt. Om stil te staan bij waar je op dit moment op je levensreis bent geraakt. Om te genieten van het buitenzijn: van de donkerte van de nacht, de cycli van eb en vloed. Van het dag te zien worden. De schoonheid mee te maken van hoe de weersomstandigheden hoe zich aandienen. Whatever the weather te kiezen om de rust en ruimte in jezelf op te zoeken. Om aan je weerstanden en ongemakken voorbij te reizen, om jezelf en je eigen horizon opnieuw te ontmoeten. En om daarvoor zelf je eigen liefdevolle bedding te bieden, als je wilt met hulp van onze begeleiding in de voorbereiding.

We beginnen de observatie met een gedeelde maaltijd rond het vuur dat we aan de duinrand maken. Sanitaire voorzieningen mogen we - ook 's nachts - gebruiken bij Strandtent De Fuut. Je neemt zelf een stoel mee, eten, drinken en kleding. We beleven de 24 uur aan de vloedlijn in stilte. Als je behoefte hebt aan gezelschap, kun je dat tijdens de 24 uur steeds opzoeken aan het vuur.

Zelf meemaken
Overweeg je deelname? Laat dan graag via info(a)photologix(.)nl weten waarom jij deze horizonobservatie graag wilt meemaken, voor je je ticket bestelt.

Na aanmelding ontvang je per e-mail een paklijst, zodat je ruim van tevoren weet welke spullen je nodig zult hebben. Tussen je aanmelding en de observatie zelf, bieden we je de mogelijkheid om je aan de hand van een aantal vragen voor te bereiden, en ook voor jezelf een reisvraag te formuleren om je ervaring aan de horizon mede richting te geven.

Om een rustige aanreis te verzekeren en aandachtige afstemming tussen de deelnemers mogelijk te maken, is inschrijving mogelijk tot en met maandag 17 september om 9 uur.

De huidige editie van de 24-uurs horizonobservatie is de negende. Over eerdere horizonobservaties en de oorsprong van het idee kun je onder andere lezen op http://www.newhorizonsahead.nl/horizonobservatie.

Share with friends

Date and Time

Location

Waterpomp tegenover

Duivelandsestraat 77

Den Haag

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved