€96.80

24-uurs horizonobservatie Herfstequinox 2018

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Waterpomp tegenover

Duivelandsestraat 77

Den Haag

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Reis je mee?

Voor de 9e keer organiseert kunstenaar Bruno van den Elshout dit voorjaar gelegenheid om in goed gezelschap 24 uur lang naar de horizon te turen.

24 uur naar de horizon kijken. Het is precies zo eenvoudig als het klinkt. Een etmaal lang op het strand doorbrengen, temidden van de elementen. De wind, de golven. Zon en regen, dag en nacht. Het voelt heerlijk en vrij, zo dichtbij huis en toch zo ver voorbij de waan van de dag. Kiezen voor rust en ruimte, om stil te staan bij wat er voor jou écht toe doet. Om nieuwe ideeën te laten ontstaan, en afscheid te nemen van overtuigingen die je niet meer dienen. Om wezenlijk te ontmoeten wat de rust en ruimte van de horizon jou brengen.

We beginnen met een gedeelde maaltijd rond een vuur. Om vervolgens samen de nacht in te reizen. Het dag te zien worden. Twee cycli van eb en vloed mee te maken, misschien een duik in de zee te nemen, en whatever the weather te genieten van het avontuur dat we samen in stilte beleven.

Meer over hoe het is om 24 uur aan de horizon door te brengen, lees je op http://www.newhorizonsahead.nl/horizonobservatie.

Overweeg je deelname? Laat dan graag via info(a)photologix(.)nl weten waarom jij deze horizonobservatie graag wilt meemaken, voor je je ticket bestelt. Tussen je aanmelding en de dag zelf hebben we meerdere afstemmingsmomenten per mail of telefoon, zodat je je goed kunt voorbereiden en tijdens de horizonobservatie zoveel mogelijk kunt genieten van wat zich aandient.

Om een rustige aanreis te verzekeren, is inschrijving mogelijk tot en met . In de week voorafgaand aan de observatie ontvang je per post een paklijst zodat je niets meer en niets minder mee hoeft te nemen dan goed is. De bijdrage is € 121 (early birds t/m 21 mei 2018: € 96,80), de ervaring priceless.

Share with friends

Date and Time

Location

Waterpomp tegenover

Duivelandsestraat 77

Den Haag

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved