€7.50 – €20

2030 SDGs spel Utrecht & Netwerk Diner

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

De Fietskoerier Utrecht

Weerdsingel W.Z. 18

Utrecht

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

U bent van harte uitgenodigd om op 17 september op een inspirerende en duurzame plek, namelijk bij De Fietskoerier Utrecht, het '2030 SDGs spel' te komen spelen! Voorafgaand aan het spel, is er de mogelijkheid om (tegen een kleine vergoeding) aan te sluiten bij het netwerk diner.

Tijdschema

17:30 - 18:30 Netwerk diner verzorgd door Maria's Biologische Eetwinkel en Catering (Vegan)

18:30 - 21:30 Start '2030 SDGs spel'

Wat kan ik verwachten?

De 2030 SDGs game is een interactief kaartspel dat is ontwikkeld in Japan. Het spel simuleert de wereld tot aan 2030, en jij gaat daar deel van uit maken. Hoe kunnen we de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDGs) van de Verenigde Naties behalen in 2030? Door het spelen van het spel word je je bewust van de effecten van je eigen gedrag en hoe je (in samenwerking met anderen) bij kan dragen aan een betere wereld.

Voor wie is het spel?

Voor jou. Of je nu werkzaam bent bij een bedrijf, een overheids- of onderwijsinstelling, of nog studeert. Als je een leuke avond wil en geïnteresseerd bent in duurzaamheid, ben je welkom! Je hebt zeker geen voorkennis over de Duurzame Ontwikkelingsdoelen nodig.

Betalen in Utrechtse Euro’s?

Omdat betalen in Utrechtse Euro’s een mooi voorbeeld is van ondernemen en samenleven met de SDG’s in het achterhoofd, is het mogelijk om in Utrechtse Euro’s te betalen. Log in op de online betaalomgeving en maak 7,50U€(spel) of 20U€ (spel en diner) over naar medeorganisator en Utrechtse Euro lid Tobias Maarten Molenaar.

We zullen het spel en de na reflectie in het Nederlands doen.Share with friends

Date and Time

Location

De Fietskoerier Utrecht

Weerdsingel W.Z. 18

Utrecht

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved