€12.10 – €30.25

2019 Tweede editie fotografen bijeenkomst - Deventer

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Boode in Bathmen

Brink 10

7437 AM Bathmen

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Jaarlijks evenement van Peter Lammers voor deelnemers aan zijn weekendworkshop bruidsfotografie, training Moment Design en voor introducees en andere belangstellenden. Een ticket geeft recht op entree, het luisteren naar inspirerende sprekers en gratis toiletbezoek. Drankjes zijn voor eigen rekening. Tickets kunnen niet worden geannuleerd of worden overgedragen.

==

Locatie: Boode in Bathmen

==

Met live muziek van Denise Berley

==

Gastspreekster: Yvonne Lagewaard. Jij bent uniek! Jouw bedrijf is uniek. Maar hoe onderscheid je je nou in deze overvolle online wereld? Je bent je bedrijf gestart, omdat je een passie had. Je wilt je bezig houden met je passie, maar je moet je ineens bezighouden met online zichtbaar zijn, marketing, branding. Dat is iets waar je van tevoren niet over nagedacht had.

==

Gastspreekster: Kim Munnecom. Believe it. Feel it. Achieve it. Ben je klaar voor een dikke doorbraak in jouw leven én busines. Kim verteld over de wet van aantrekking

==

Gastspreekster: Miranda Apeldoorn - N.t.b.

==

Gastspreker: Peter Lammers. Over waarom strategie belangrijk is voor jou als fotograaf.

==

Gert Mijnheer en Pieter van Dooren zijn aanwezig met de albums van Koy Lab. Sony is aanwezig met hun line up van systeemcamera's en lenzen.


Share with friends

Date and Time

Location

Boode in Bathmen

Brink 10

7437 AM Bathmen

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved