€12.10 – €30.25

2019 Tweede editie fotografen bijeenkomst - Deventer

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Boode in Bathmen

Brink 10

7437 AM Bathmen

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

"Elk jaar organiseer ik één evenement voor de trouwbranche waarbij elkaar ontmoeten centraal staat. Fijne muziek, leuke collega's, een mooie locatie en inspirerende- en aansprekende sprekers. Ik ben er trots op dat ik mensen bij elkaar kan brengen en krijg er super veel energie van als er 'nieuwe' dingen ontstaan. Samenwerkingen, vriendschappen, het delen van kennis en zowel zakelijke- als persoonlijke groei zijn daar voorbeelden van." Peter Lammers - bruidsfotograaf bij YourWeddingPhotos.

Een ticket geeft recht op entree, het luisteren naar inspirerende sprekers en gratis toiletbezoek. Drankjes zijn voor eigen rekening. Tickets kunnen niet worden geannuleerd of worden overgedragen.

==

Locatie: Boode in Bathmen

==

Het eerste drankje (bubbels!!) krijg je aangeboden van YourWeddingPhotos.

==

Met live muziek van Denise Berley

==

Mét Photobooth

==

Voor de eerste vijftig bezoekers ligt er een Bruid & Bruidegom magazine inclusief de special TrouwAlbum klaar.

==

Gastspreekster: Kim Munnecom. Believe it. Feel it. Achieve it. Ben je klaar voor een dikke doorbraak in jouw leven én busines. Kim verteld over de wet van aantrekking.

==

Raisa Zwart van The Confetti Collective. Inhoud volgt!

==

Gastspreekster: Miranda Apeldoorn. Na de bevalling. Vorig jaar sprak ik over het inruilen van je baan voor de zekerheid van een eigen bedrijf. Nu ben je 'bevallen' van een prachtig, leuk bedrijf waar je voltijd voor gaat 'zorgen'. Maar ben je ooit helemaal klaar voor wat er dan op je af komt?! Mijn hemel, je was ervoor gewaarschuwd, maar hoe ga je nu écht om met het voortdurende slaapgebrek (kan ik straks de rekeningen blijven betalen?), de ongevraagde adviezen van vrienden en familie, maar vooral met de puinhoop die je dagen nu lijken te zijn, nu je je een nieuw ritme eigen moet zien te maken?

==

Gert Mijnheer en Pieter van Dooren zijn aanwezig met de albums van Koy Lab.

Share with friends

Date and Time

Location

Boode in Bathmen

Brink 10

7437 AM Bathmen

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved