Free

2018 LOS ANGELES REAL ESTATE SUMMIT!

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Embassy Suites by Hilton Los Angeles Glendale

800 North Central Avenue

Glendale, CA 91203

View Map

Event description

Description

WHAT IS THIS SUMMIT ABOUT?

This one-day summit offers invaluable insights through workshops and networking opportunities for those in the real estate industry--from realtors to avid investors and flippers. With hundreds of attendees and exhibitors, and over a dozen presenters, you’ll wonder why you haven’t attended before! Best of all, it’s free to the public.

Wondering where the market is headed? Need an attorney who specializes in real estate law? Want to know where you should buy your first rental property? Come with questions and be prepared to learn from top industry experts who will be able to guide you through the exciting world of real estate!


SPEAKER LINEUP

  • Robert Hall of Robert Hall & Associates

  • Kuba Fietkiewicz of REIkit.com

  • Stephen Hall of Robert Hall & Associates

  • Sharyl Silva of California Housing Finance Agency

  • Bruce Norris of The Norris Group

  • Robert Tweed of TFS Properties

  • Kaaren Hall of uDirect IRA Services

  • Bob Horning of H&S Wealth Management

  • Tony Watson of Robert Hall & Associates

  • Michael Jaurigue of Jaurigue Law Group

  • Bill Tan of LAREIA

  • More to come!


WHO WILL ATTEND THIS SUMMIT?

  • Top Producers
  • Brokers
  • Avid Investors
  • Realtors
  • New Investors
  • PLUS other business professionals!


SUMMIT AGENDA

Exhibitors have the opportunity to meet summit guests during Explore the Exhibitors sessions, which take place in between all workshops! Check back for workshop descriptions!

  • 9:00am
    Opening Remarks
    Speakers: Bill Tan, Robert Hall & Stephen Hall
    Event introduction

  • 9:20am
    Power Talk
    Speaker: Kuba Fietkiewicz of REIkit.com
    (20 minutes)

  • 9:40am
    Explore the Exhibitors!

  • 10:00am
    Power Talk
    Speaker: Rusty Tweed of TFS Properties
    (20 minutes)

  • 10:20am
    Explore the Exhibitors!

  • 10:40am
    Presentation
    Speaker: Tony Watson or Robert Hall & Associates
    (40 minutes)

  • 11:20am
    Explore the Exhibitors!

  • 11:40am
    Presentation
    Speaker: Bruce Norris of The Norris Group
    (50 minutes)

  • 12:30pm
    Explore the Exhibitors!

  • 1:10pm
    Power Talk
    Speaker: Bob Horning of H&S Wealth Management
    (20 minutes)

  • 1:30pm
    Explore the Exhibitors!

  • 1:50pm
    Power Talk
    Speaker: Gail Tateyama of California Housing Finance Agency
    (20 minutes)

  • 2:10pm
    Explore the Exhibitors

  • 2:30pm
    Platinum Presentation
    Speaker: Kaaren Hall of uDirect IRA Services
    (40 minutes)

  • 3:10pm
    Explore the Exhibitors!

  • 3:30pm
    Panel Presentation
    Stephen Hall of Robert Hall & Associates
    Michael Jaurigue of Jaurigue Law Group
    (60 minutes)

**Time slots are subject to change without notice.


QUESTIONS? Contact Rony Marootian at rony@roberthalltaxes.com


Share with friends

Date and Time

Location

Embassy Suites by Hilton Los Angeles Glendale

800 North Central Avenue

Glendale, CA 91203

View Map

Save This Event

Event Saved