Free

2018 GRESB Vastgoed Resultaten | Den Haag

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

MN

Pr. Beatrixlaan 15

2595 AK Den Haag

Netherlands

View Map

Event description

Description

Wij nodigen u graag uit voor de presentatie van de 2018 GRESB Vastgoed Resultaten op dinsdag, 30 oktober 2018 in Den Haag.

GRESB zal de 2018 GRESB vastgoed scores voor de Nederlandse markt bekend maken. Deze bijeenkomst wordt mede georganiseerd door MN.

De jaarlijkse presentatie van de GRESB resultaten vormt een goede gelegenheid voor vastgoed beleggers en managers om bijeen te komen teneinde inzicht te verkrijgen in de duurzaamheids ontwikkelingen van de sector, op basis van de uitkomsten van de GRESB enquête en scores.

De bijeenkomst zal om 15:00 uur beginnen en met een presentatie van de GRESB scores, vervolgens zal er een panel-discussie plaatsvinden met vastgoed beleggers en managers. De middag zal worden afgesloten met een borrel.

Aangezien het aantal plaatsen beperkt zijn, zullen wij voorrang geven aan GRESB leden en behouden wij ons het recht voor om het aantal deelnemers per organisatie te beperken.

De presentaties zullen in het Nederlands worden gegeven.

We organiseren evenementen over de hele wereld. Nodig uw collega's uit voor een evenement bij hen in de buurt of neem contact met ons op via events@gresb.com voor meer informatie.

Share with friends

Date and Time

Location

MN

Pr. Beatrixlaan 15

2595 AK Den Haag

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved