ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ 2016
Free
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ 2016

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ 2016

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός

Πλ. Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8

10561 Αθήνα

Greece

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η πρωτοπόρος του Life Coaching στην Ελλάδα και ιδρύτρια της Life Clinic Group Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, η «Γκουρού της Ευτυχίας» όπως τη χαρακτηρίζουν τα ΜΜΕ, θα προσφέρει το Δωρεάν Σεμινάριο Life Coaching «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ 2016» στις 17 Δεκεμβρίου 2016 στο Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός (Πλ. Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα 10561), για να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τους στόχους σας, να ανακαλύψετε τους περιορισμούς σας και να διεκδικήσετε μια χαρούμενη, γεμάτη, υπέροχη ζωή!

Το ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ είναι ένα κοινωφελές σεμινάριο Life Coaching που ξεκίνησε να προσφέρει η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου το 2013, χωρίς καμιά οικονομική υποχρέωση ή δέσμευση από την πλευρά των συμμετεχόντων, το οποίο χάρη στην τεράστια ανταπόκριση του κόσμου, έχει εξελιχθεί πλέον σε θεσμό.

Η ιδέα του ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ γεννήθηκε από την ανάγκη μας να απαντήσουμε στη γενικευμένη και απεγνωσμένη κραυγή βοήθειας από ανθρώπους που υποφέρουν από μοναξιά, ανασφάλεια, αίσθηση ματαιότητας και παραίτησης, που έχουν χάσει η απειλούνται να χάσουν τη ζωή τους όπως την ήξεραν, τη δουλειά τους και κυρίως την πίστη τους για ένα καλύτερο αύριο.

Η δέσμευσή μας είναι ότι το ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ θα συνεχίσει να υπάρχει και να προσφέρεται δωρεάν στους συμπολίτες μας για όσο υπάρχει η ανάγκη!

Ο ΤΡΟΠΟΣ

Χρησιμοποιώντας την θεωρία, τις ασκήσεις και τα εργαλεία του Life Coaching δημιουργούμε ένα περιβάλλον όπου οι συμμετέχοντες «ξεκλειδώνουν» τις δεξιότητές τους, ενισχύσουν τη συνειδητότητά τους και πραγματοποιούν αλλαγές που τους βελτιώσουν τη ζωή. Είναι διαπιστωμένο ότι η συλλογική γνώση και εμπειρία με την κατάλληλη καθοδήγηση, παρακίνηση και έμπνευση μπορούν να βελτιώσουν ριζικά την ζωή των συμμετεχόντων.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Οι συμμετέχοντες αισθάνονται ασφαλείς, συνειδητοποιούν ότι δεν είναι μόνοι και θα ενισχύονται προσωπικά από τη δύναμη της ομάδας. Παράλληλα έρχονται σε επαφή με άλλους συνανθρώπους που έχουν τους ίδιους φόβους, ανησυχίες, προβλήματα αλλά που ο καθένας μπορεί να προσφέρει μια διαφορετική λύση.Share with friends

Date and Time

Location

Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός

Πλ. Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8

10561 Αθήνα

Greece

View Map

Save This Event

Event Saved