Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Save This Event

Event Saved

ХАКАТОН 2015 @ БУРГАСКИ СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕТ

Бургаски Свободен Университет

Friday, May 29, 2015 at 10:00 PM - Saturday, May 30, 2015 at 7:00 PM (EEST)

ХАКАТОН 2015 @ БУРГАСКИ СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕТ

Ticket Information

Type End Quantity
ХАКАТОН 2015 @ БСУ
Повече информация за ХАКАТОН 2015 @ БСУ можете да прочетете на страницата на събитието в Интернет на адрес: http://dev.bfu.bg/hackathon/2015/
Ended Free  

Share ХАКАТОН 2015 @ БУРГАСКИ СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕТ

Event Details

За трета поредна година Центърът по информатика и технически науки (ЦИТН) на Бургаски свободен университет (БСУ) организира ХАКАТОН. Уникално събитие, което събира специалисти в областта на ИТ технологиите с цел съвместна разработка на приложения. Като по този начин се стимулира интересът към високите технологии чрез обучения и практика.

Продължителността на мероприятието е 2 дни. Първия ден ще има специализирани лекции за разработчици от външни лектори релевантни за хакатона, както и работен семинар за разработка на приложения. Втория ден ще се проведе състезание за писане на приложения. Специални гости ще бъдат доайените в областта.

Ще разработваме настолни и мобилни приложения за платформи Microsot Windows и Windows Phone, посредством технологиите: платформата Microsoft .NET и езика за програмиране C#.

Желателно е участниците да имат собствени лаптопи с предварително инсталирана операционна система Windows 8 или 8.1 и интегрирана среда за разработка Visual Studio 2012 или 2013 и Windows Phone 8 или 8.1 SDK. 

Have questions about ХАКАТОН 2015 @ БУРГАСКИ СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕТ? Contact Бургаски Свободен Университет

When & Where


Бургаски Свободен Университет
бул. Сан Стефано 62
8000 Burgas
Bulgaria

Friday, May 29, 2015 at 10:00 PM - Saturday, May 30, 2015 at 7:00 PM (EEST)


  Add to my calendar

Organizer

Бургаски Свободен Университет

БСУ е създаден на 18.09.1991 г. с решение на Великото народно събрание. Той е ново, уникално и подчертано позитивно явление в академичната история на България. Сега е съвременно и модерно учебно заведение, достойна алтернатива на традиционното масово висше образование.

  Contact the Organizer

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.