€249 – €499

2-dnevni INTENZIVNI BOOTCAM za MREŽNI MARKETING (Prvič v Sloveniji)

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Terme Olimia D.D.

24 Zdraviliška cesta

3254 Podčetrtek

Slovenia

View Map

Event description

Description

Opis dogodka:

Prvi 2 dnevni intenzivni BOOTCAMP za MREŽNI MARKETING, prvič v Sloveniji!

Namenjen VSEM, ki v Sloveniji delajo mrežni marketing.

Na eventu ne bo promoviraja nobenega mrežnega marketinga, ampak zgolj znanje, ki bo koristilo vsem, ne glede na to kaj delate.

Vsi se namreč strinjamo, da osebe, ki so uspešne v mrežnem marketingu imajo določene veščine & pa mindset, ki te pripelje do uspeha.

Katere veščine, kakšen mindset?

Vse to in še več na dvo dnevnem INTENZIVNEM BOOTCAMPU za mrežni marketing PRVIČ v Sloveniji!

Trije glavni GOVORCI. Blaž Posinek, Barbara Podgoršek in poseben gost iz tujine Frazer Brookes, bodo z vami delili znanje & izkušenje, ki so jih v svoji večletni uspešni karieri pridobili oni.

Vsi trije strokovnjaki v mrežnem marketingu, vsi trije zaljubljeni v ta poslovni model.


Za koga ta bootcamp je?

Za vse, ki ste aktivni v katerem koli mrežnem marketingu v Sloveniji. Bodisi Amway, Avon, Herbalife, Juenesee, iMarketsLive, bHip, Lyoness … ali karkoli drugega.

Cilj dogodka je medsebojna pomoč in pa deljenje izkušenje in znanj, ki jih vsi nujno potrebujemo, če želimo biti v tem poslovnem modelu uspešni.


Ena beseda, en stavek, ena misel, ti lahko spremeni življenje.Cena vključuje:

  • 4 obroke - sobota: kosilo & večerja, nedelja: zajtrk & kosilo v samopostrežni restavraciji
  • 1x nočitev v Terme Olimia - apartmajsko naselje LIPA v 3, 4 in 5 posteljnih sobah
  • BONUS v soboto zjutraj - vodena JUTRANJA RUTINA
  • več kot 16-ur vrhunskega intenzivnega treninga za mrežni marketing s tremi glavnimi trenerji: Blaž Posinek, Barbara Podgoršek in posebni gost iz tujine, mojster socialnih omrežjih Frazer Brookes (opomba: za prevod ni poskrbljeno)
  • neomejeno kopanje v termalnem centru Terme Termalija
  • vrhunsko gradivo za udeležence


DOGAJANJE:

Sobota 17.11.
7.30-9.00h prihod + registracija
9.00-23.00h BOOTCAMP AKTIVNOSTI + 2 obroka: kosilo & večerja

Nedelja 18.11.
6.00 -19.00h BOOTCAMP AKTIVNOSTI + 2 obroka: zajtrk & kosilo


Z vami bodo:


FRAZER BROOKES (posebni gost iz tujine)

Frazer Brookes je oseba, ki spada v drugo generacijo mrežnih marketerjev, ki je eden izmed prvih začel uporabljati facebook in z njim zgradil mrežo več kot 300,000 uporabnikov produktov po celem svetu v manj kot 5 letih!

Danes je govorec in pomaga vsem mrežnim marketingom do rezultatov preku socialnih omrežij in je v tesni povezavi z enim in edinim, legendo mrežega marketinga Ericom Worrijem.

V zadnjem letu se je njegovih treningov udeležilo več kot 150,000 mrežnih marketerjev po celem svetu in sedaj je čas, da pride tudi v Slovenijo samo za nas, da nam pomaga s svojimi triki in nasveti.


BARABARA PODGORŠEK

Pojem svobode misli, časa in finančne svobode je Barbari Podgoršek osnova življenja. Tako je že pri rosnih osemnajstih posegla po nekonvencionalnem poslu in začela delati v direktni prodaji. Hitro se je izkazalo, da je bila to prava odločitev in tako je v pol leta ustvarila svoj prvi tim in skupaj z njimi prišla do najvišjih zaslužkov takratnega podjetja.

Pri 22 letih je začela delati v podjetju Tupperware, premagala vse ovire odpiranja novih držav, tesno sodelovala z vodstvom podjetja in že v parih letih odprla svoje lastno predstavništvo in pomagala odpreti tudi druga predstavništva na Balkanu. Ti veliki uspehi so še danes zabeleženi v tim. Hall of fame v Tupperware, kjer je bila priznana za najuspešnejšo vodjo predstavništva (distributor lady) v državah centralnega Mediterana (Central Mediteranian countries). Za tem je v podjetju NHT Global v samo treh letih ustvarila tim, ki je štel 12.000 članov v Evropi in s tem prišla do najvišjega kariernega nivoja podjetja. Ima izjemne izkušnje in znanje v organizaciji eventov, kreiranju promocij, odpiranju novih držav, ustvarjanju in oblikovanju velikih timov. V letu 2010 se je pridružila management timu podjetja CieAura kot Managing direktor za Evropo in dosegla velik razcvet poslovanja in odpiranja novih držav. Leta 2014 pa so jo zaradi svojega znanja in izjemnih izkušenj povabili v Jeunesse, kjer je postala direktor prodaje za Evropo. V enem letu se je prodaja pod njenim vodstvom dvignila za 700%, kar je tudi v Jeunesse poseben rekord. Ker pa Barbaro najbolj motivira ustvarjanje lastnega tima, je v avgustu 2015 postala v Jeunesse distributer in od takrat ustvarila tim, ki danes šteje 25.000 ljudi v 91 državah sveta. Pravi, da je to šele začetek njene kariere v Jeunesse, kjer želi poseči po Diamantnem kariernem nivoju.

Njen osnovi cilj je pomoč distributerjem, da so srečni, sigurni in finančno svobodni. Najlepši trenutki poslovanja za Barbaro predstavljajo tisti trenutki , ko gredo osebe s katerimi je delala na oder, po najvišja priznanja in postanejo veliki vodje.

Verjame v to, da je treba voditi z vzgledom, svoj posel bazira na integriteti in visokih poslovnih principih. V poslovanju ne vidi problemov, samo rešitve, govori tekoče več jezikov in se z velikim veseljem prilagaja hitro spreminjajočemu tržišču.

Osebno in profesionalno je njena gonilna sila v veliki meri njena družina. Ravno oni ji pomagajo premagati še tako velike ovire, ker jo vedno spodbujajo v poslu in jo želijo videti uspešno. Tako skupaj z možem in tremi otroci živijo v Ljubljani, kjer zelo uspešno uresničujejo svoje visokoleteče cilje - vsi skupaj in vsak posebej. So zelo povezana družina, skupaj tudi radi potujejo, tako jih lahko vidite na vseh koncih sveta.


BLAŽ POSINEK

Oseba, ki od mrežnega marketinga živi že svojih 8 let in je zgradila mrežo več kot 25,000 zadovoljnih uporabnikov po vsem svetu. Zase pravi, da je uspešen podjetnik, investitor in govorec, ki je v zadnjih letih skozi svoje življenjske izkušnje razvil način razmišljanja, ki je pomemben, če želite postali uspešni v mrežnem marketingu. Je oseba, ki je polna energije, ima veliko znanja in z veliko misijo, da resnično izboljša kvaliteto življenja vseh, ki si to želijo.

Trenutno je njegova misija predati znanje o mrežnem marketingu vsem, ki ga potrebujejo ter da pokaže ljudem v Sloveniji, da je to resnično poslovni model prihodnosti.

Share with friends

Date and Time

Location

Terme Olimia D.D.

24 Zdraviliška cesta

3254 Podčetrtek

Slovenia

View Map

Save This Event

Event Saved