Sales Ended

18.11 2017 Intalnirea la Ramnicu Sarat (Inchisoarea anticomunista din aceas...

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Râmnicu Sărat

Penitenciarul Ramnicu Sarat

Râmnicu Sărat

Romania

View Map

Event description

Description

Asa cum v-am mai anuntat, comemorarea traditionala anuala a eroilor martiri nbational-taranisti care au fost detinuti politic la inchisoarea Ramnicu Sarat va avea loc sambata, 18 noiembrie 2017, in organizarea merituasa a unui colegul nostru Marian Tunaru, cu sprijinul generos al colegului Radu Rizescu.
Programul este urmatorul:
ora 10 la sediul PNL, aflat pe acelasi strada unde a fost sediul PNTCD, unde ne intalneam in mod obisnuit - dar pe care l-am pierdut, primaria alocand lui PMP, dar pe mana dreapta inainte de troita, cum venim din sosea.
ora 10,30 depunere de flori la Troita și apoi la Obeliscul de pe șosea, monumente însoțite de Ion Mihalache, Corneliu Coposu și prieten sau politicieni, victime ale regimului comunist.
ora 11,30-12,00 comemorarea religioasă la închisoare. Nu vom putea intra în reparație, acum la nivelul acoperisului
13, oo-13,30 Sedinta solemna comemorativa, pe care o vom tine intr-o sala care urmeaza sa se stabileasca, cea de la primarie ne mai fiind agreata de colegii din Ramnicu Sarat, dupa ostilele actiuni ale primariei in ceea ce ne priveste .
14.30-15 se desfasoara in sediul separat al unor delegatii din judete, organizatii ale entitatilor: Clubul National Taranist PNTCD, PNTCD-presedinte Radu Rizescu, PNT Maniu-Mihalache,
Fundatia Maniu-Mihalache si Fundatia Transilvania Iuliu Maniu la care speram sa ne alaturam, daca dorim sa o facem, Fundatia Corneliu Coposu.
La comemorare sunt invitați toți național-taraniști, în număr mai mare, indiferent de eventualele diferențe de opinii, care se estompează vis-a-vis de dorința unanimă de a reconstrui un partid național taranesc autentic, pentru a cinsti cu onoare memoria inaintasilor și a le sustine cu perseverenta si putere ideile si ideile lor politice.
Avand in vedere anuntul pe care l-am facut cu aproape o luna inaintea evenimentului, speram ca toti cei care ne-au alaturat din 2008 pana in prezent in lupta pentru inlaturarea imposturii din conducerea PNTCD va depune toate eforturile sa participati
Așteaptă cu drag.
Date de contact, organizator local: Marian Tunaru 0757095326, email
mariantnr@yahoo.com

Date and Time

Location

Râmnicu Sărat

Penitenciarul Ramnicu Sarat

Râmnicu Sărat

Romania

View Map

Save This Event

Event Saved